December 2, 2014

Shopping RM1212 at Lazada Malaysia [Contest]


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..

Meh semua rakan blogger Eyda.. Jom kita memeriahkan GA yang dianjurkan oleh rakan blogger kita.. Hadiah yang ditawarkan memang menarik.. Rugi tak join.. Masih ada masa untuk anda turut sama join..

Contest ini berlangsung sehingga 12 December 2014



http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN




Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.



  


Senarai Hadiah :

Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50
 2 x RM50 shopping voucher. 




Produk yang menjadi pilihan saya ialah laptop




Saya boleh membeli laptop di Lazada Malaysia sekiranya saya memiliki RM1212.. Saya memilih laptop kerana ia merupakan impian saya sejak sekian lama.. Ini kerana dengan adanya laptop, ia akan memudahkan saya untuk berblog, blogwalking dan juga memudahkan saya dalam penggunaan pelbagai aplikasi yang lain dengan lebih cepat dan mudah.. Hal ini kerana penggunaan telefon bimbit dan tab adakalanya agak membataskan penggunaan saya..





22 comments:

  1. Terima kasih sebab join! All the best taw :)

    ReplyDelete
  2. wahhh.. best hadiah duit cash tu....

    ReplyDelete
  3. fuiyohhhhh ni best nih hadiah die nih!!! nak join gak la nti kak! hehehe.. gud luck kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. all d best. sy pon join berangan hehe

      http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

      Delete
    2. tak salah berangan..manalah tahu dari angan2 bertukar menjadi kenyataan..

      Delete
  4. RM1212? Waaahhh...banyak tuu..
    All the best :)

    ReplyDelete
  5. Shad join jugak ni kak, hehe..
    shad ni mmg pantang kalau ada bab2 shopping online nih, verangan selalu.. :D
    Btw, all the best kak, semoga kita menjadi antara yg bertuah dapat hadiah cash tu, aminn.. :D

    ReplyDelete
  6. Good luck kak :)
    Sempat lg x nak join ni. Hehe

    ReplyDelete
  7. Wow laptop putih lak tu! :) hehehe good luck!

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...