December 17, 2014

OoH MeeTinG


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ada 2-3 story, tapi nanti laa Eyda update yer.. Harap bersabar yer wahai sahabat alam mayaku.. Sekarang Eyda nak ngadu jap.. Huhuhu..

Hari nih merupakan hari yang paling meletihkan Eyda attend meeting.. Korang pernah tak attend meeting berjam-jam? Sampai dah naik penat nak duduk dengar lagi? Eyda tanya kepada sesiapa yang dah bekerja dan banyak kena attend meeting sini sana.. Yang masih study, mungkin tak faham kan..


kredit mr.google..


Eyda hari nih catat rekod baru laa, attend meeting dari pukul 9.30 pagi sehingga lebih pukul 3.00 petang.. Itu pun Eyda tak tunggu sampai abis meeting.. Abis jer part yang berkenaan, trus blah balik..

Sampai sakit lutut Eyda, duduk lama sangat.. Memang dah tak sanggup nak tunggu, tapi apakan daya.. Dah bersangkut paut dengan keja maka paksakan diri jelah..

Memandangkan kepala dah tepu semacam, jadinya nak mengadu laa kat sini.. Keja esok baru sambung, tak sempat nak buat kalau dalam masa-masa kecederaan nih.. Tak sabar nak tunggu time balik.. Hehehe.. Boleh restkan diri..

Okeylah korang, sori mengganggu jiwa korang.. Nantikan entry happy-happy Eyda nanti.. Sori tak sempat nak siapkan lagi sebab gambar belum upload.. Huhuhu..




10 comments:

  1. mak aiii lamanye meeting..so far xpenah lagik attend meeting lama gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama kan.. ni rekod paling lama attend meeting..

      Delete
  2. Replies
    1. Nak muntah kalau meeting lama macam tu. Dulu ade lah attend meeting lama lebihkurang camtu sebab dulu YM kat klinik lama.
      Tapi, tak boleh lawan askar lagi.. Depa meeting pagi sampai tengah malam pun ada.

      Delete
    2. banyak shikin.. itulah tak sabar nak story mory kat sini.. tapi bila gambar tak boleh nak upload tuh rasa ralat skit.. ohh ya ka, memang lama betul askar meeting ye.. itupun akak choww awal, kalau tunggu sampai abis, ntah2 kul 4ptg br settle semua..

      Delete
  3. lama betul meeting. dah macam kursus pulak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kursus pun ada yang separuh hari kan cik fafa.. selalunya meeting nih paling lama kul 2.30ptg dah settle semua.. ini tak abis semua part pun dah kul 3ptg.. ntah kul brapa settle semua pun tak tau.. nanti tengok minit mesyuarat tau laa abis kul brapa.. huhuhu..

      Delete
  4. Meeting apa tu lama sangat.
    Saya tak pernah la meeting lelama gitu tapi bersambung-sambung. Pagi meeting lain, tengahari meeting bab lain, petang pun ada meeting jugak. Sudahnya satu hari tak buat kerja, asyik meeting ja

    ReplyDelete
  5. tudia meeting dr 9.30 smpai 3 ptg pon x habeh lg no kak?
    lama tu! ana pnh attend meeting plg lama pon dari 9am--1pm je kak hehe

    ReplyDelete
  6. Lamanya! Kalau saya mau nangis kat situ gak. Lapar, haus, keras punggung, nak shishi nak o-ok...semua rasalah ;)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...