December 5, 2014

Kira Berapa Kali Shaklee?


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak mencuba join GA daripada Welovesusuibu.. Menarik jugak GA nih.. Jom beramai-ramai kita memeriahkan GA sahabat kita nih..


 http://welovesusuibu.blogspot.com/2014/12/menyusu-anak-pramatang-memang-mencabar.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



Hadiah Yang Ditawarkan:

PEMENANG UTAMA
Duit Tunai RM150

PEMENANG KEDUA
Duit Tunai RM70

PEMENANG KETIGA
Duit Tunai RM50


Tarikh Penyertaan: 1 - 31 Disember 2014



6 comments:

  1. Kira..jangan tak kira..
    Kira..jangan tak kira..
    Hehe..menyanyilah pulak.

    ReplyDelete
  2. Good luck! Jemput join GA Zarith pulak. hadiah berupa 1gram emas!

    Salam perkenalan. Zarith follow ye =)

    ReplyDelete
  3. Wow, bestnya main kira2 nih, ini video shaklee tu ya akak?, banyak gak tengok contest2 pasal video shaklee ni, macam best lak kan, hehe :D.
    Nak bookmark lah, t nak join gak, all the best kak :D

    ReplyDelete
  4. Tq tag lagi. Saya dah join.
    Gud luck eyda

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...