BUAT DUIT DENGAN VIDEO

12/29/2014 12:49:00 PM


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Uiihh banyak betul GA pasal SHAKLEE kan semenjak dua menjak nih.. Banyak juga yang Eyda join.. Harap salah satu GA tuh ada rezeki buat Eyda laa..

Sesaja mencuba nasib.. Tak salah mencuba, manalah tau rezeki kan.. Lama jugak entry nih terperam dalam draf gara-gara tak sempat nak dengar videonya.. Dah nak dekat due date baru kalut nak siapkan entry nih.. Harap-harap betul laa jawapan bagi soalan yang diajukan..

Tamat pada 31 Disember 2014


http://utama.myblogfest.com/2014/12/pertandingan-tengok-video-pun-dapat.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN



1. Berapa banyak vitamin yang diambil oleh si isteri dalam video 1?
Si isteri dalam video 1 mengambil set ibu menyusu yang mengandungi sebanyak 4 jenis vitamin iaitu Vitalea, B-Complex, Vita C dan Alfalfa.


2. Apakah istilah khas untuk kanak-kanak yang disebut dalam video 2?
Istilah khas untuk kanak-kanak yang disebut dalam video 2 ialah 'picky eater" atau cerewet makan.


3. Di manakah video 3 ini diambil?
Video 3 diambil di Sabah.






You Might Also Like

8 comments

  1. Jom join segmen ABM jom!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  2. http://dietdietsihat.blogspot.com/2015/01/keputusan-peraduan-tonton-dan-menang.html

    tahniah eyda,

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti