TeKa SiaPa Tu?

11/07/2014 11:52:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sempat ushar-ushar blog dan FB jap.. Apapun nak update blog biar berupdate..

Nak blogwalking, tunggu jap lagi kalau mata nih boleh bertahan.. Hari nih nak citer tentang someone yang Eyda jumpa di USM tadi..

Masa mula tengok, otak nih berfikir-fikir siapakah gerangannya.. Tengok muka teramatlah familiar.. Setelah beberapa lama mengamati, barulah disahkan identiti insan tersebut..

Nak tengok gambar insan yang dimaksudkan? Sori gambar bersama insan tersebut hanya ada di dalam hp insan yang dimaksudkan nih..


Nampak tak insan yang duduk tuh? Ada dua orang berdiri disampingnya..

Beliau adalah Tengku Asmadi.. Mesti korang kenalkan, banyak motivasi yang berguna daripadanya.. Beliau merupakan antara salah seorang bekas pelajar tahun 1988.. Lama kan?

Beliau mendaftarkan diri dengan persatuan alumni USM.. Gambar nih diambil ketika beliau sedang khusyuk menulis butiran diri pada borang persatuan alumni USM..

Esok malam harap dapat bertemu artis plak ye.. Hehehe manalah nak tau dapat bergambar bersama kan?

Okeylah, time tu rest.. Esok ngan lusa nak kena kerja cari rezeki lagi..



You Might Also Like

13 comments

  1. Replies
    1. Motivator Dr.Tengku Asmadi..siap buat entry pendek berkenaan beliau..

      Delete
  2. Replies
    1. Aloloo tak kenal ke? glamer jugak nih.. kalau pernah tengok motivasi pagi mesti perasan..

      Delete
  3. Replies
    1. Terkenal kan shikin.. dia pun ramah tamah jer.. mula nak tegur takut silap.. lepas tengok kat borang yang dia tulis berani laa tegur..akak siap ambk no dia manalah nak tau ada yang nak jemput beliau untuk program motivasi..

      Delete
  4. Replies
    1. Huhuhu tak kenal ke? ingatkan ramai yang kenal.. tak pe nanti kenal laa dengan add page fb dia..

      Delete
    2. Hehehe nnt ayu add kak eyda.. ayu kalau org2 cmni mmg ayu xknl kak.. hahaha

      Delete
  5. gurl yang berkaca mata tu hasz kan...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti