Giveaway By Mamaniza.com

11/03/2014 12:11:00 PM


Bismillahirrahmanirrahim


Assalamualaikum




Mamaniza melancarkan sekali lagi Giveaway by Mamaniza.com berserta dengan para sponsor yang cukup hebat berserta engan tawaran hadiah yang menarik pasti akan memikat hati kalian.

Tujuan GA ini dijalankan adalah : untuk mengeratkan lagi hubungan antara sesama blogger. Saling kenal mengenali antara satu sama yang lain. Selain itu, kita juga menambah rakan-rakan baru dalam senarai followers kita.

Follow Blog:


Like FB:



Syarat utama:

1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.

2. Buat entri bertajuk Giveaway By Mamaniza.com

3. Copy coding yang telah disediakan dan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.

4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.

5. Giveway ini akan berlangsung pada 3 Nov pukul 12 tengahari dan berakhir pada 10 Nov 2014 pada 12 tengahari juga.

6. Pemenang akan diumumkan pada 13 Nov 2014 berdasarkan random.

Hadiah Giveaway by Mamaniza.com:

Wang Tunai RM 50 - Top Refferal by Mia Liana
Paper beg - Mamaniza
Kain sulam pasang - Fuza Musa
Shawl - Farahuda
Shawl manik juntai - Shalimar
Bawal, keychain dan masker - Alise
Buku Tetamu Istimewa - Cikgu Helmi
Herblax dan halfmoon bead shawl - Norhana (IbuHana)
Keychain - Norihan
Top up RM 5 - Fatihah Fazlin dan Azwar Syuhada
Misteri - Farah Wahida dan Kathy



You Might Also Like

24 comments

  1. all the best kak
    moga ada rezeki utk akak

    kak nak tanye, akak online pakai hp ker? setiap kali akak masuk blog sy, ada gangguan tak? macam link wassap tu? coz ada yg pembaca bgtau ada link wassap keluar.

    sy ada test gak sebelum ni guna tablet, ok, xde masalah. cuma belum buka blog guna hp. akak online pakai hp ke?

    ReplyDelete
  2. Thanks Yumida.. tadi akak buka blog Yumida guna tab ada juga gangguan.. ada link keluar.. tu akak tak dapat blogwalking lebih2..

    ReplyDelete
  3. Good luck.
    Mamaniza memang selalu ramai sponsor sebab beliau blogger terkenal:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum...
    Ayah Rie singgah dari segmen yang sama..selamat bersegmen n good luck n all da best Ayah Rie ucapkan...

    http://ayienawi.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya, zumal singgah dari GA yang sama...

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)
    GA by mamanizacom (10 Nov)
    GA cuti sekolah by JiwaRosak (11 Nov)

    ReplyDelete
  7. singgah sebentar

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  8. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu juga ada buat segmen sempena hari sukan sekolah...boleh la join nanti ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yang sama. ^^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  10. Hi...salam perkenalan...
    blogwalking sini...

    http://kylifa.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama
    ')
    pls follow me back

    ReplyDelete
  12. Salam'alaik .. Snggah dri ga yg sma .. good luck kak ^_^

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    Done follow sni .. Salam ukhwah fillah :D

    ReplyDelete
  13. All the best tau!! ◕‿◕
    Blogwalking+Follow dari giveaway by mamaniza. ❤
    jom follow blog BV lak. thankss ya ◕‿◕

    http://budaksukavanilla.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. dari GA yang sama. jemput join segmen mudah :)
    http://official-shahirasulaiman.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november.html

    ReplyDelete
  15. Mama singgah sini, terima kasih kerana support GA mama, nantikan pemenangnya Ahad ini, 16 Nov 2014

    Senarai Peserta GA Mamaniza update !

    ReplyDelete
  16. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  17. Tarikh tutup penyertaan 25 Disember 2014!

    ReplyDelete
  18. Salam ziarah dari segmen yang sama;

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  19. blogwalking dari GA yg sama.

    http://norazua10.blogspot.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  20. singgah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/11/giveaway-by-mamanizacom.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti