November 24, 2014

Give Away By Nas Honey : Skin Bar Ephyra


Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


http://nashanim.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html
 KLIK BANNER UNTUK JOIN


 Info berkenaan Ephyra Skin Bar




Memandangkan produk nih akan dipasarkan pada Januari 2015, jadi saya ingin menjadi antara yang terawal mencuba dan menggunakan produk nih.. Saya ingin merasai sendiri kebaikan dan kehebatan Skin Bar Ephyra.. Malah, jika produk ini sesuai dengan saya, maka saya dapat meneruskan penggunan produk nih dan secara tidak langsung saya dapat mempromosikannya produk ini..
 
 
GA nih akan tamat pada 28 November 2014
 
 
 




19 comments:

  1. Waaahhh, dah ada yang buat giveaway skin bar ephyra lah even 2015 baru ad dpasaran, ok, wajib join nih.. hehehe.
    Good luck kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join shad.. manalah tau rezeki kan..

      Delete
    2. hehe, amin.. semoga akak pun dapat seketul sabun ni, amin.. :D

      Delete
    3. Amin...mudah2an ada rezeki kita..

      Delete
  2. thanks sudi singgah blog IbuNoey..goodluck, dear..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome IbuNoey.. apa salahnya BW blog kawan2.. thanks IbuNoey..

      Delete
  3. salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway Nas Honey Skin Bar Ephyra. Semoga Berjaya ^_^

    ReplyDelete
  4. http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/give-away-by-nas-honey-skin-bar-ephyra.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...