November 16, 2014

GiFT DaRiPaDa CoNVeX


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu, dah seminggu Eyda pergi meniaga kat konvo USM..

Eyda lupa nak share apa yang Eyda terima di hari terakhir Eyda meniaga kat sana.. Walaupun biasa-biasa saja, tapi ada juga memori Eyda di sana..



Ada juga baju boleh buat kenangan..

Jadi laa kan.. Eyda pun masih baru dalam dunia perniagaan, banyak lagi ilmu yang perlu Eyda kutip, sedut dan cari untuk memajukan lagi perniagaan Eyda nih..

Okey laa tak banyak Eyda nak update.. Cuma nak blog Eyda berupdate.. Lama Eyda tak update pasal bebudak berdua tu kan?

Nanti Eyda cari bahan untuk update.. Asyik update ntah apa-apa je kan Eyda nih.. Lapar laa Eyda nak makan dulu ya.. Nanti kita story mory lagi..



19 comments:

  1. ada pengalaman akak berniaga kat sana. bez la
    siap ada gift lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, tak join tak de pengalaman.. tak sangka ada gift.. ada juga kenangan kan..

      Delete
  2. as salam... singgah sini dan follow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm.. thanks Allene sudi jadi kawan Eyda..

      Delete
  3. Saya pun tengah lapar ni.
    Tapi gian nak continue BW jugak.
    Balik rumah saya jap ambik barang.
    Husshh bamyak betul anjing kat luar pagar rumah saya ni.
    Pantang terbuka pagar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah sehari tak update blog dan BW memang tak senang duduk.. ya ka shikin, aloloo siannya.. risau kan bila banyak anjing kat kawasan umah kita..

      Delete
  4. design baju simple dan menarik untuk buat kenangan.. nice

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple dan menarik.. nasib dapat saiz baju yang Eyda dok pakai.. kalau tak jadi hakmilik orang lain laa..

      Delete
  5. best la dapat. rezeki jugak tu. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada juga gift daripada tak de apa langsung..

      Delete
  6. Saya paling suka kalau dpt tshirt free :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe senang kan tak payah nak beli banyak2.. akak pun sejak keja nih banyak dapat t-shirt free.. sampai ada yg bagi kat husband (kalau saiz besar) ngan anak (sama saiz skrg)..

      Delete
  7. wahhhh, siap ada gift lagi.. semoga terus sukses kak. :d

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks shad.. makin seronok berniaga sekarang nih..

      Delete
  8. Seronoknya dapat gift.
    Boleh buat kenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul suka Eyda bila dapat gift.. boleh juga buat kenang-kenangan..

      Delete
  9. At least ade jugak bnd berabdate.. ayu tah bape lame tgl smpai bersawang2 tu.. heheheh
    best klau dpt adiah knngan cmtu.. nk pakai pon syg

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...