November 28, 2014

BaRanG SoPHie PaRiS LaGi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sebenarnya dari siang tadi tengah cari bahan nak update untuk hari nih..

Tetiba pucuk dicita, ulam mendatang.. Ada something Eyda boleh update hari nih.. Petang tadi, barangan yang Eyda order telah tiba..

Macam yang korang tau, Eyda kan sekarang jadi ahli Sophie Paris.. Jadinya, Eyda ada order barangan yang dipesan kawan Eyda.. Bila buka parcel yang tiba, banyak laa barang yang sampai..

Nak tau tak apa yang buat banyak dalam parcel Eyda? Jom ushar gambar kat bawah..




Barang yang diorder.. Maaf, Eyda tak
buka sebab barang orang kan..


V


V


V


V


V


Free Gift dari BC Banting..

Alhamdulillah rezeki Eyda.. Banyak tak barang yang Eyda terima? Jangan jeles tau.. Kalau korang nak hadiah macam nih, join jer Sophie Paris dan kekal aktif setiap bulan.. Banyak hadiah boleh dapat..

Hanya serendah RM15, korang layak menjadi ahli buat seumur hidup.. Banyak ganjaran menanti..


15 comments:

  1. Replies
    1. Memang cantik.. rambang mata kalau tengok katalog dia..dah tengok barang lagi laa..

      Delete
  2. Replies
    1. Cantik dan berkualiti barang dia.. suka tengok beg dia, cantik dan berkualiti...

      Delete
  3. Sama lah kita..akak pun jadi dealer Sophie Paris...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan akak, best kan guna barang Sophie Paris nih.. Eyda baru 2 bulan jadi dealer Sophie Paris..

      Delete
  4. Replies
    1. Beg orang nyer.. segan nak bukak takut nanti nak pack balik jadi ntah apa2.. huhuhu..

      Delete
  5. kat melaka ni tak jumpa lagi ahli sophie paris...
    kedai / stokis nyer pun aida tak pernah perasan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka.. aida nak jadi ahli ke? boleh jer contact Eyda di izzeyda@gmail.com untuk jadi ahli atau nak buat belian.. barangnya boleh dipos terus ke rumah..

      Delete
  6. banyak gak free gift dapat tu na. cikfafa belum pernah lagi beli kat sophie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cubalah cik fafa.. ok barangannya.. Eyda dah cuba ok jer stakat yang beli dan guna pakai..

      Delete
  7. Bestnya akak, banyak free gift tu, teringin gak nak jadi ahli..
    dia jual koshize gak kan akak, macam best lak koshize bila tengok review org pakai.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila kita aktif, banyak gift kita boleh dapat.. shad nak jadi ahli boleh ja contact akak.. email ke izzeyda@gmail.com pun boleh.. yup ada barang koshize.. kak ipar pernah guna lipstik dia, elok tak melekat kat cawan bila minum.. dan tak jadi kering kat bibir..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...