ThRoWBaCk 24 OgoS 2014

9/01/2014 10:30:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Uishh lamanya throwback.. Hehehe bukan apa tak sempat nak siapkan entry nih bila mana macam2 jadi..

Tab problem, asyik sibuk dengan keja dan join segmen dan GA sini sana.. Join sebagai menyokong blogger2 lain, sekurang2nya dapat juga menambah kenalan kan..

Oklah nak bebel plak di pagi bulan baru nih.. Sebenarnya nak throwback ke anniversary kita orang yang ke-9.. Dah lama kan melayari bahtera berumah tangga..

Memandangkan hari tersebut baru brrtolak balik dari sukan, makanya ini sajalah yang dapat dibeli bagi mengingati anniversary kami.. Jadilah secara ala kadar..


Donut jer yang dapat cari.. Tak pe sebab en.abg dan anak2 suka.. Beli jelah..


Hari nih plak birthday en.abang.. Huhuhu kek tak cari lagi.. Jap lagi rembat jelah kek yang ready made kat kedai kek.. Asalkan mengingati birthday yang tersayang dah okay kan..

Kalau dah ada kek nanti saya update dengan entry baru ya.. Kalau tak, just keluar makan2 jelah dengan family.. 




You Might Also Like

18 comments

  1. okaylah tu. betul kak. asalkan kita ingat hari yang penting mcam ni. ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Amy J kan.. akak time birthday ari tuh tak de kek.. tapi dapat adiah special dari yang tersayang.. itu sudah cukup untuk akak.. adiah idaman.. hehehe..

      Delete
  2. Salam, jemput join GA di bawah. Seriously hadiah dia semua superb2

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm.. esok baru nak join.. internet teramatlah slow ari nih..semoga berjaya ya..

      Delete
  3. Aww.. haha soo suweet xD Happy birthday to your husband ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Simple2 jer Yun Sing.. thanks 4 da wish..

      Delete
  4. Salam dan hai :) Singgah blog penaja ^^ Done follow
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm.. thanks sudi jengah sini..

      Delete
  5. Selamat Hari lahir ye En.Abang dia..

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks acik watie 4 da wish.. nanti akak kunjung balas ya..

      Delete
  6. sedapnya donut. happy birthday kpd husband kakak :)

    ReplyDelete
  7. Anda di tag dan jemput join : http://bit.ly/redbellas

    ReplyDelete
  8. Kalau Sudi Jom Join Segmen Rrsya
    http://sayasukala.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-by-rrsya-eyrdina_91.html

    ReplyDelete
  9. Sebenarnya tak perlu benda-benda besar pun untuk semua ni ka..yang penting kita ingat tarikh-tarikh penting ni dan buat sedikit penghargaan..dan cukup berharga dan berbaloi..yang penting menghargai...sweet !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tuh wanie.. sekadar ingatan pada tarikh2 penting pu dah memadai..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti