PeMeNaNG GiVeaWaY BLoGWaLKiNG BeRSaMa MaMaNiZa.CoM

9/16/2014 11:26:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sori, patutnya entry nih dikarang semalam, tapi tak sempat dengan internet slow motion ngan bateri telah pun menghabiskan dirinya..

Okey laa, hari nih dengan sedaya upaya cuba juga siapkan entry nih.. Semalam kebetulan terima dua rezeki, hadiah GA yang saya join.. Yang semalam keychain kan, ari nih barangnya kena tengok kat gambar di bawah ni..






Keputusan rasmi dah pun keluar, bagi yang belum semak, boleh semak sekarang ya.. Saya pun sebenarnya berkali kali juga tengok, yelah takut juga salah tengok.. Alhamdulillah rezeki..



You Might Also Like

7 comments

  1. Replies
    1. Thanks za.. berkat usaha join pelbagai segmen & GA.. dan tidak lupa juga blogwalking blog rakan2 bila berkesempatan..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks mila.. tadi singgah blog mila, tak boleh nak komen plak.. button publish komen tak muncul.. huhuhu..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti