September 15, 2014

PaGeVieW DaN FoLLoWeRS


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Banyak nak update entry, tapi internet plak slow melow plak.. Ada lagi satu entry lagi akan menyusul.. In shaa Allah akan usahakan publish hari ni juga..

Di petang yang indah ini, dengan angin sepoi-sepoi bahasa, huhuhu macam laa dok tepi pantai.. Angin kipas ada laa.. Hehehe.. Nak story mory pasal pageview dan followers terkini..

Inilah hasil kutipan setakat jam 4.30 petang tadi.. Wahh memang tak sangka sekarang dah banyak pageview dalam sehari. Kalau tidak abis banyak pun dalam 380 jer dalam sehari, itu pun baru dalam sebulan ni ja..

Sekarang ni boleh cecah 400++ pengunjung.. Terima kasih kepada kengkawan yang sudi berkunjung ke blog yang tak seberapa nih..

Lagi satu followers dah nak cecah 200 orang.. Siapalah yang bertuah tu ya.. Semua ni berkat join segmen, GA, sponsor hadiah untuk GA dan update blog.. Alhamdulillah, memang tak sangka dalam dua bulan lebih dah boleh capai ke tahap ni..

Jom tengok skit rekod pageview dan followers..

Inilah jumlah kutipannya..


Dah 199.. Siapakah yang ke-200?


Tak sabar plak nak tunggu sahabat terbaru.. Moga kita boleh kekal menjadi sahabat buat selamanya.. In shaa Allah kalau diberi peluang, mungkin dapat berjumpa dengan sahabat di alam maya nih..



11 comments:

  1. tahniah kak, makin meningkat pv dan followers
    akak peramah orgnya, sure rakan blogger sering menyinggah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Yumida.. huhuhu sehari tak bersembang, tak boleh duduk.. in shaa Allah, mudah-mudahan..

      Delete
  2. wah, tahniah sis! tabik sikit. hehehe... follower pun dah makin bertambah :D

    datang menabung sini... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah sendiri pun rasa macam tak percaya juga dengan semua nih.. thanks sudi menabung ya..

      Delete
  3. Waahhh..banyak pageviews akak.
    Saya kekadang tu merudum jugak
    (time x up entrii)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pageview semalam lagi banyak.. tunggu entry nak kuar jap lagi.. yup sehari tak update trus merudum.. apapun alhamdulillah stay ada yang sudi singgah..

      Delete
  4. tahniah la ya semoga pageview dan follower terus meningkat..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks Za.. tak sangka juga sebenarnya..

      Delete
  6. Tahniah sis..moga semakin success ya...wanie support...hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...