Nuffnang CPUV : Jacob's - Simple Pleasure

9/05/2014 10:02:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Setelah hasil semakan, ada lagi CPUV Nuffnang yang tengah berjalan.. Thanks Nuffnang..

Tak sangka setelah aktif dengan menyertai pelbagai segmen dan GA, rezeki dalam mengumpulkan CPUV makin bertambah-tambah.. Thanks juga buat blogger lain yang sudi klik-klik kat iklan Nufnang yang menari -nari tuh..



Jika korang ternampak iklan dari Jacob's - Simple Pleasure nih, silalah rajinkan jari jemari korang klik-klik ye..

Jasa korang akan ku kenang jua.. Mungkin akan lebih banyak sponsor GA atau segmen blogger lain atau saya sendiri yang anjurkannya.. In shaa Allah, doa-doakanlah ya..



You Might Also Like

13 comments

  1. Assalamualaikum izzeyda,

    Hari ni saya rajin berblogwalking sana sini.. Masing-masing entry tentang pencapaian Nuffnang CPUV, so jeles okay (in the good way.. :-)

    Saya pun nak mencuba nasib juga.. So entry izzeyda ni sedikit sebanyak menyuntik semangat saya.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm.. cubalah, saya dari tak dapat langsung cpuv, akhirnya dapat, sekarang nih baru merasa 2 cpuv berjalan serentak..

      Delete
  2. wah.. tahniah dear... klik klik kat sini ye..

    ReplyDelete
  3. dah picit-picit haha

    btw kita da join GA iola. gudluck! ^^V

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks teja.. good luck ya.. moga berjaya dalam GA iola..

      Delete
  4. wahh bestnye, kite takde pun. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah nur as, rezeki akan datang jua nanti..

      Delete
  5. btw, tag awk sini tau :)
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-untuk-kawan-kawan-yang.html

    ReplyDelete
  6. untung lah ada CPUV..pb belum dapat lg untuk bln nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah PB nanti ada rezeki PB, jangan sedih2.. saya pun baru sebulan dua nih yang rancak skit dengan CPUV.. sebelum nih memang susah nak dapat CPUV.. kalau ada pun tak seberapa..

      Delete
  7. Sentiasa banyak Nuffnang..
    Alhamdulillah banyak rezeki sis.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti