September 22, 2014

HaDiaH MaJaLaH AiSYaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari nih nak citer pasal 'gift' dari Anies.. Dah hampir terlupa GA yang Anies anjurkan..

Setelah seminggu bercuti, hari nih baru terjah opis.. Tengok beberapa surat atas meja opis.. Almaklum sajalah, semua surat menyurat majoritinya menggunakan alamat opis.. Senang kalau terima parcel.. Ada yang tolong terima..

Pagi-pagi lagi dah angkut pewangi kereta yang order minggu sebelumnya.. Hari nih usung parcel dan surat jer..


Cantik setem dan stiker ana muslim kat sampul tuh

Majalah nih merupakan majalah terbaru keluaran ana muslim.. Sekali imbas pembacaan saya ianya merupakan majalah berbentuk islamik.. Ianya amat sesuai buat remaja..

Saya cadangkan kepada remaja yang inginkan majalah berbentuk islamik yang sesuai buat remaja, pilihlah majalah ini.. Pelbagai info, soal jawab, fesyen, resepi dan sebagainya ada di dalam majalah ini..

Harga langganan lebih murah berbanding harga sebuah buku.. Harga sebuah rm8.. Harga langganan setahun hanya rm80 termasuk kos pos.. Murah bukan kalau langgan..

Okeylah esok nak story mory pasal 2 hadiah giveaway yang dah sampai petang tadi.. Alhamdulillah rezeki yang tak disangka-sangka.. Moga pemberi hadiah ni dimurahkan rezeki ya.. Amin..







8 comments:

  1. Replies
    1. Thanks.. nanti nak baca skit2.. mungkin ada yang boleh berkongsi kat sini..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks kak eynda.. jadi macam hobi plak join GA nih.. bila dah mula join, jadi seronok plak..

      Delete
  3. Congrats... heheh...

    Jemput join....
    Giveaway "Saya Nak Sihat" Sept 2014
    Hadiah-hadiah produk kesihatan bernilai hampir RM1000 untuk dimenangi :)

    ReplyDelete
  4. assalam..

    salam perkenalan. jemputke blog saya. kisah saya nak kurus. :)

    thank yer

    ReplyDelete
  5. assalam..

    salam kenal dari saya..just blogwalking...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...