August 21, 2014

PeRSiaPaN Ke SuKaN Dwi TaHuNaN


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Terlalu busy dua hari nih gara-gara dalam persiapan sukan jabatan di UKM, Bangi.. Sukan Dwi Tahunan nih akan berlangsung dari 22 Ogos 2014 hingga 24 Ogos 2014..

Hari nih training terakhir sebelum game hari Sabtu nih.. Huhuhu takut pun ada nih.. Korang tau ke sukan apa yang saya masuk? Rasanya ada yang tau dengan hanya tengok gambar nih kan..


My Pinky Striker

Cute tak striker karom nih.. Hahaha inilah rupanya striker yang akan menentukan menang kalah pertandingan karom nanti..

Time kemas-kemas barang nih pun sempat lagi nak buat entry.. Dah mula rasa kecut perut gara-gara dah lama sangat tinggal game nih.. Baru dalam 3 minggu jer training.. Hari nih yang training habis-habisan..

Doakan saya dapat mengharungi pertandingan ini dengan hati yang tenang.. UKM esok saya sampai..

Doakan juga kami dapat tiba ke destinasi  dengan selamat.. Esok pagi baru nak bertolak ke UKM.. Ada yang dah bertolak petang tadi ada malam nih.. Yang selebihnya esok pagi..




10 comments:

  1. Gudluck eyda,lau nk hias blog bleh je contact sy klu bmint wsap 0193484205

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok izza thanks.. klu saya nak hiaskan blog nih saya wasap izza ya..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks ila.. moga2 kita ada membawa kejayaan..

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks yong norliza.. sempat masuk suku akhir jer.. kalah dgn team kuat..

      Delete
  4. Replies
    1. Sedih laa layak hanya ke suku akhir jer.. apapun thanks..

      Delete
  5. opps..terlupe pulak .,BTW selamat berjaya yer

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...