August 5, 2014

BeRBuKa PuaSa Di SuNWaY CaRNiVaL CoNVeNTioN CeNtRe

Assalamualaikum semua.. Nak throwback story alkisah di bulan puasa boleh tak? Mesti la boleh kan, ini kan blog saya.. Sebenarnya story nih tersimpan mampan dalam minda ja.. Bila terbelek gambar baru teringat nak story mory..

Ni alkisah berbuka puasa di luar aka hotel lerr.. Walaupun lokasinya di Sunway Carnival Convention Centre, tapi hidangan ni dari Hotel Sunway, Seberang Jaya..

Untuk pengetahuan korang, sebenarnya saya belum pernah berbuka di tempat setaraf hotel nih.. Yang pernah pun restoran, tu pun puas nak kena tunggu waktu berbuka.. Itu yang saya lebih suka berbuka di rumah dan masak sendiri juadah.. Lebih puas hati dan selesa..

Maaf lah gambar kureng memuaskan.. Gambar hasil dari tab ngan hp member pada 14 Julai 2014 yang lepas..


Aishah geram betul dengan dia.. Sebelah tu Amar, kira kawan anak laa.. Jadi kawan sejak jumpa time lawan merentas desa antara daerah yang lalu..


Budak paling banyak akai dan pandai berposing..


Tengok la gelagat anak ngan anak member.. Happy je diaorang..





Apapun makanan memang best laa.. Yang boleh sampai ke sini pun sebab orang belanja, klu tak memang tak jejak la kaki kat sini.. Hehehe..



2 comments:

  1. Replies
    1. orang belanja boleh laa..apapun sesekali best jugak kan berbuka kat tempat2 macam nih..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...