BeRaYa Di RuMaH KeNgKaWaN

8/07/2014 09:59:00 AM


Assalamualaikum semua.. Selamat Hari Raya Aidilfitri.. Walaupun dah masuk hari ke-11, tapi stay raya lagi kan.. Hehehe.. 

Maaf la dapat upload gambar beberapa rumah ja yang diterjah semasa cuti beraya baru-baru nih.. Yang lainnya tak bergambar pun.. Just jumpa-jumpa, makan, sembang-sembang dan balik..



Hari raya ke-3 sempat singgah di rumah family Miza.. Thanks, sedap masakan yang dijamu..


 Anak kembar sulung Miza.. Yang no.2 tido time nih..


 Izzat nak juga pegang ngan riba.. Hehehe..


Tak kisah sapa pun yang pegang dia.. Muka baru bangun tido tuh..


Ini plak hari raya ke-7 di rumah Shahrizan.. Makan nasi tengahari kat sini.. Beraya sambil jengah baby baru Shahrizan..


 Baru mula acara makan-makan..


Hari raya ke-6 beraya rumah Shazilah.. Tapi lupa nak snap gambar.. Jamu makan soto, nyum2 sedap.. Lama tak makan soto..


 Makan kerepek sambil layan youtube Upin dan Ipin..


 Bergambar dulu sebelum balik..


Balik dari rumah member nih terus ke rumah maklang plak, sebab sepupu yang tinggal di Qatar, ada buat rumah terbuka.. Sori gambar tak de sebabnya tak bergambar langsung..
 
Sorilah tak banyak gambar masa raya di rumah kengkawan.. Gambar satu family time raya pun tak sempat nak snap.. Beria-ia nak bergambar bersama tapi tak berkesempatan.. Huhuhu..

Sadis kan tak bergambar family langsung..



You Might Also Like

14 comments

  1. Errmm... bagus...! rajin izzeyda ziarah rakan2... :D
    dapat merapatkan lagi ukhwah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul tuh..time raya macam ni la nak merapatkan lagi ukhwah dgn kawan2 kita..

      Delete
  2. Seronok dapat jumpa kawan-kawan terutama yang dah lama tak berjumpa tu kan..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul seronok..kena plak kawan2 masa belajar dulu2..baru 6 bulan berjumpa balik..in shaa Allah akan ada reunion raya plak..

      Delete
  3. wahhh...kak sue maintain chomelll...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yan pun chomell jugak..lama tak jumpa kan..

      Delete
  4. comelnya baby tu... geram tengok tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul KM memang geram..dua2 muka sama..kembar la katakan..mak dia kecik jer..

      Delete
  5. time raya ni lah nak ziarah menziarahi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tuh Syu..kebetulan cuti raya baru ni kan panjang..apa lagi ziarah menzirahi kawan2 laa..

      Delete
  6. Bestnya beraya...akak tak sempat lagi beraya ke rumah kawan2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan kak Eynda.. tahun ni yang rajin jengah rumah kawan2 sini sana..

      Delete
  7. Assalamualaikum dan salam singgah pagi khamis..bestnyer dpt beraya di rumah kawan2..si kembar tu comelnyer..InsyAllah nt sya follow..skrg guna hp jer on..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm..baru tahun nih yang rajin jengah ke rumah kawan2 bila dah mula contact dlm whatsapp..memang comel si kembar tu, baru berkesempatan jumpa.. tak pe phm guna hp mmg ssh..hehehe..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti