May 8, 2014

Ke KoLaM MpSp LaGi???


Assalamualaikum semua.. Lama betul kan tak update story terkini kat sini.. Haishhh mana taknya, sibuk dengan pelbagai perkara.. Makanya ari nih nak story yang tertunggak dalam 2 minggu nih..

Mulanya nak story kitaorg pegi ke kolam MPSP buat ke sekian kalinya.. Anak-anak la ajak, diaorg kata lama tak pegi.. Kali nih pegi dengan ajak akak ipar bersama dengan anak sedara.. Baru la meriah kan beramai-ramai ke sana.. Hehehe..

Kali nih kitaorang pegi time sesi petang bersamaan hari sabtu iaitu pada 26.4.2014.. Hehehe.. Nak jugek melengkap tarikh kejadian..

Meh la layan gambar2 diaorang.. Tak larat nak membebel kat sini banyak2.. Story banyak lagi nak citer kat sini..


 Gaya mau ada..hehehe.. 


 Tengok laa kejap jer dah dapat kawan..


 Konon teror berenang la tuh..

Suka betoi..


Gaya santai..hehehe..




Hafiz terkesima kejap tengok Kimie..

Baru dapat snap.. 


Macam2 style ada..


Okey lah nanti sambung alkisah kursus ngan birthday Izzat dan aktiviti di kampung.. Tunggu ye.. Dasar agak segan nak update.. Hehehe..




4 comments:

  1. ooo taman air utk kanak2. tu la tgk mcm xde org dewasa. x pernah lg yumida mandi kat pool. beznye klo berkesempatan 1 hari nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yumida..org dewasa pun ada mndi kat sini, pool yg ada dinding di blkgnya.. pool lain byk kanak2 ngn baby ja laa..bdk2 slalu ajak pegi mndi kt sni.. yelah harga pn rm1 seorg, blh laa nak pegi kerap pn.. hehehe..

      Delete
  2. Teringin gak nak ke sini, nak bwk anak sedara p berendam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom2 MJ..kami mungkin ujung minggu nih ke sini lg..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...