February 19, 2014

BeNgKeL @ The ReGeNcY JeRai Hill ReSoRT

Assalamualaikum semua.. Lama betul tak menulis kan??? Apa nak buat kerja yang terlalu banyak, mesyuarat sini sana, agak membataskan penulisan di blog nih.. 

Ari nih nak kongsi citer yang agak basi tapi nak kongsi jugek.. Gegeh kan??? Sebenarnya bengkel nih aku attend pada 27-28 Januari yang lepas.. Tengok lebih 3 minggu berlalu kan???? Hehehe.. Apapun layan jelah..






Cantik kan bilik nih.. Okey la dengan harganya.. Sorilah nak balik baru gegeh nak snap sini sana.. hahaha..




Meh kita berselfie skit..




  
Ni plak gambaran diluar bilik ye.. Tempat yang sesuai untuk release tension..



Kawasan playground ngan kolam mandi.. Tempat ni agak bawah dari bilik kami..




Villa untuk VIP yer.. Cantik tempat nih, suka tengok bunga2 dia yang warna warni ngan cantik..





 Cafe tempat makan yer.. Ada bunga orkid kat tangga nak ke cafe nih.. Gambar nih diambil dari hadapan tempat Receptionist..




Info berkaitan Gunung Jerai..





Walaupun cuaca sebegini, kitaorang tak bukak aircon langsung sepanjang kami berbengkel kat sini.. Waktu malam memang sejuk betul, bila berada luar dari cafe memang rasa sejuk sehingga ke tulang.. Apapun memang sejuk kat sini, bila tengahari baru rasa kehangatan pancaran matahari..

Maklumat lanjut mengenai hotel nih boleh layari alamt di sini http://jeraihill.theregency.com.my/


Okey, babai dengan story berbengkel.. Nanti sambung dengan citer budak2 plak..



No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...