January 3, 2014

PeRSiaPaN PeRSeKoLaHaN IzZaT DaN HaKiMi

Assalamualaikum semua.. Selamat Tahun Baru 2014.. Sekejap jer kan sekolah dah pun membuka lembarannya untuk tahun 2014.. Tahun nih persiapan persekolahan adalah banyak berbanding tahun sebelumnya..

Mana taknya, Izzat tahun ni masuk ke darjah 2..Kimie plak darjah 1.. Kimie plak 31 Disember 2013 yang lepas ada Orientasi okey.. Makanya dia perlu ke sekolah dan menghadapi ujian bagi menentukan kedudukan kelas nanti..

Okey ni lah antara rembatan 2 kali barangan sekolah untuk kedua2 bebudak nih.. Kali nih uniform baju sekolah dan seluar beli 3 pasang trus.. Senang, boleh sekali iron untuk seminggu.. Hehehe.. Dasar pemalas kan..

Buku tulis dan t-shirt sukan dah dibeli ye ari Selasa 2 minggu lepas.. T-shirt beli untuk Kimie jelah sebabnya dia jer yang tak de lagi baju sukan.. Izzat dah ada 2 helai okey, baju sukan dan baju ikut warna rumah sukan..

Meh tengok barangan yang agak banyak untuk sekolah kali nih.. Hehehe..


 
Beg2 pilihan anak2 sendiri..
 

 
Set tambahan ye.. Alhamdulillah dapat jugak sediakan 2 pasang kasut dan 3 pasang baju sekolah..

 

 
Buku tulis untuk Kimie dan Izzat..



Okey la lepas nih nak citer apa plak yer.. Tungguuu banyak story mory nak citer di awai tahun nih.. Mana taknya banyak aktiviti yang diatur dipenghujung tahun lepas..





No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...