October 18, 2013

KiSaH Di HaRi RaYa AiDiLaDHa PaRt 2

Assalamualaikum semua.. Meh sambung citer lagi..

Hari Kedua Hari Raya Aidiladha..


Selepas pegi kenduri akikah umah mak mertua abang, apa lagi merayap tengok wayang ngan anak2.. Lama tak bawak kan.. Sesaja lerr bawak bebudak pi tengok wayang.. Siap check dalam internet waktu tayangan, kena set time la kan senang.. Hehehe..

Nak tau citer apa yang kami tengok???? Taraa..


 


Menarik buah-buahan, sayur-sayuran berbentuk binatang..

 
Strawbery ni asyik sebut N-Woo jer..

 
Antara scene dalam citer nih..
 

 

 
 
 
Sinopsis citer Cloudy With A Chance Of Meatballs 2..
 
Kebijaksanaan pencipta bernama Flint Lockwood akhirnya diiktiraf apabila idolanya, Chester V menjemput Flint menyertai The Live Corp Company. The Live Corp ialah tempat para pencipta terbaik di dunia berkumpul untuk mencipta teknologi baru bagi kebaikan manusia. Orang kanan Chester, iaitu Barb (orang-utan yang telah berevolusi dengan otak manusia, licik dan suka memakai gincu) merupakan antara ciptaan terbaik Chester. Flint memasang impian untuk mendapatkan pengiktirafan sebagai pencipta tetapi semuanya berubah apabila dia mendapati mesinnya (yang mengubah air kepada makanan) masih berfungsi dan sedang mencipta hibrid makanan-binatang yang dikenali sebagai "foodimals". Dengan nasib manusia di tangannya, Chester menghantar Flint dan kawan-kawannya ke sebuah misi yang sedap tetapi berbahaya yang mana mereka harus bertarung dengan "foodimals" untuk menyelamatkan dunia sekali lagi.

Klasifikasi: U
Genre: Animasi / Kekeluargaan
Tarikh Tayangan: 3 Oktober 2013
Bahasa: English
Pengedar: SONY PICTURES RELEASING INTERNATIONAL
Pengarah: Cody Cameron, Kris Pearn
Pelakon: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Neil Patrick Harris, Benjamin Bratt, Terry Crews, Will Forte
 
 
 Meh layan gambar2 kami sebelum balik..
 

 
Siap ngan gaya..

 
Macam tak ready jer..

 
Gambar menarik, tapi gambar Izzat tak penuh..

 
Dah cantik, tapi Kimie plak terlindung..

 
Lastly gambar terbaik dari kami..

 
Tiket wayang kami..
 
 
 
Balik sampai umah, sempat solat Maghrib.. Rehat kejap, dah masuk waktu Isyak.. Nasib sempat solat.. Hehehe.. Ok lah sekian saja, citer raya dari kami.. Jumpa lagi di entry akan datang dengan citer yang menarik lagi..
 
 
  

 
 

 


2 comments:

  1. Seronok la hero2 tu tengok movie :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la kak eynda..ckp jer nak bwk tgk movie, asyik kejan kita jer,ajak nak tgk movie..sampai tak sempat2 nak mkn kt kenduri akikah anak menakan..hehehe..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...