Make Over Blog

3/21/2017 05:00:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Mesti ada yang baru singgah blog Eyda perasan ada perubahan kat blog Eyda kan. 


Sebenarnya dah lama nak buat touch up tapi tak terbuat pun. Yelah, Eyda tengok blog Eyda ni macam agak serabut dan terlalu simple. Tu yang terasa hati nak make over sikit.

Rupa blog Eyda sebelum di make over

Nak Eyda buat sendiri memang tak laa. Almaklum sajalah Eyda bukan terror bab codding bagai nih. Nanti ntah apa rupa yang keluar kan. Lastly, Eyda upah orang buat juga sementara Eyda kurang aktif menulis.


Rupa blog Eyda yang terkini



Alhamdulillah akhirnya blog Eyda ini telah di make over oleh blogger Mellya. Bayaran yang dikenakan amat berpatutan hanya RM20 sahaja. Murah tak? Apa, korang tak percaya? Jom tengok info yang nih.


Mellya


Kalau yang nak make over blog, tapi tak mempunyai budget yang banyak, boleh hubungi Mellya seperti info di atas.

In shaa Allah Mellya akan make over blog korang sampai korang puas hati. Eyda pun banyak kali ubah header blog tu. Itulah hasil akhir.

Terima kasih kepada Mellya kerana sudi make over blog Eyda sampai cantik macam tu ya. Suka tengok rupa blog yang baru nih.


You Might Also Like

22 comments

  1. Mellya pandai edit blog. Cantik dan kemas dah blog Eyda :) Keep blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya dia pandai edit ikut kehendak kita.

      Delete
  2. Replies
    1. cantik dah kan bila make over macam nih

      Delete
  3. cantikkk blog akak.. geng PBU sehati sejiwa tempah dengan orang sama.. hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. promote kat geng, diri sendiri baru nak make over.. hehehe..

      Delete
  4. header sesuai dgn eyda yg byk masuk larian

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu pilih header macam tu.. ni pun tangan dok gatai register larian lari.. kaki pun menggedik nak berlari.. hahaha..

      Delete
  5. Wahhh semakin cantik blog... tahniah ye. Salam berblogging :) :)

    ReplyDelete
  6. sangat2 murah eyda.. kemas dan lawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah kan.. sesuai untuk yang kureng budget nak make over blog tapi nak dapat yang cantik dan kemas..

      Delete
  7. cam penah je tgk layout ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok kat mana El? ni dah macam-macam tambah tolak tolak darab bahagi nih baru jadi rupa macam nih..

      Delete
  8. mmg dok cari dah sapa yg bole edit blog saya ni... dah lama tak bertukar sejak buat blog rasanya.. nnt bole mintak Melly buatkan jugak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti contact la dia..in shaa Allah cepat jer dia editkan untuk ZF..

      Delete
  9. cantik blog baru kak eyda. murah la tu cas dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kira, murah sangat..sesuai la buat yang tak ada budget besar nak cantikkan blog..

      Delete
  10. cantikk!!!
    tu je, pasni ayu pon leh usha2 tanya gak la
    simple n nice..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti