Cuti Sekolah

3/17/2017 10:01:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Sekolah mula bercuti hari ini di Kedah, Johor, Kelantan dan Terengganu. Esok di lain-lain negeri pula akan mula bercuti.


kredit Mr. Google


Mesti ada yang dah ada perancangan untuk anak-anak kan.. Eyda pun ada sedikit aktiviti buat anak-anak. Walaupun simple, tapi ianya amat bermakna kerana ianya dilakukan bersama-sama. Nanti Eyda ceritakan dalam entry akan datang.

Ini saja waktu yang sesuai untuk ibu bapa bercuti bersama anak-anak yang telah bersekolah. Apa perancangan korang pula untuk anak-anak di cuti sekolah ini? Mungkin balik kampung atau bercuti ke destinasi pilihan. Okey saja kan.



You Might Also Like

7 comments

  1. ekin xde perancangan g mana2 kak.. sibuk duk berulang hospital.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti buat Eyda dan anak-anak. Apa2pun, have fun ye!

    ReplyDelete
  3. Eyda, terima kasih banyak2. Saya dah terima hadiah Eyda :)

    ReplyDelete
  4. Baru perasan, rumah Eyda dah bercat baru. Cantikkkkk!

    ReplyDelete
  5. seronokkkk bila cuti sekolah kenduri pun byk

    ReplyDelete
  6. lama xmasuk blog dh berubah.. lawa

    ReplyDelete
  7. Siqah suka cuti sekolah sebab jalan tak sesak! Hihi. Senang nak pergi kerja dan balik jugak :D

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti