January 11, 2017

2017 Money Saving Challenge


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Ada sesiapa sukar nak menabung? Eyda pun kekadang tergelincir jugak.

Apapun tahun nih tambah lagi tabungan lain selain tabung syiling dan duit gaji. Harap ada yang bertahan tanpa usikan. Sebelum nih berusik pun atas perkara kecemasan dan perkara diluar jangkaan.

kredit mr.google

Bagi yang belum, boleh laa mula sekarang, masih belum terlambat untuk memulakan aktiviti menabung.


7 comments:

  1. nampak macam mudah jer menyimpan untuk seminggu,
    tapi nak tunggu sampai ke hujung tahun tu mcam lambat pulak.
    ehehhe.

    ReplyDelete
  2. Menarik idea yang ada :) Good luck dalam menabung..

    ReplyDelete
  3. wow..mcm x mmpu je..tp kita cuba kan insyallah

    ReplyDelete
  4. Sikit2... Lama2 banyak ler jadi nyer... Insyaallah...

    ReplyDelete
  5. husna ada tabung syiling dan tabung jual ais krim je.. hihihi.. all the best kak eyda!

    ReplyDelete
  6. saya pun ama dah start buat bende ni sejak baca blog farrah 2 tahun lepas. saya harap saya boleh istiqomh la

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...