October 5, 2016

WoRdLeSS WeDNeSDaY #57


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Eyda tahu semua ternanti-nanti keputusan Giveaway Redmoon Clothpad..

Sabar ya, Eyda tak sempat nak buat cabutan lagi untuk memilih 5 pemenang bertuah.. Kesibukan melanda seketika.. Maaf di atas kelambatan ini..



Before you start to judge me,
Step into my shoes and walk 
the life I'm living and if you get as far as I am,
Just maybe you will see how strong I really am.



6 comments:

  1. ok ok..nk judge org tgk diri sendiri dulu ekekeke

    ReplyDelete
  2. Nice entry quote :) lmbt x pe, asalkn selamat hehe

    ReplyDelete
  3. betui tu.. orang tak tahu situasi kita selagi diorang sendiri tak melalui..

    ReplyDelete
  4. step into takpa la keeennn
    jangan la step on my shoes he3

    ReplyDelete
  5. Betul tu... setuju... tak perlulah nak judge2.... setiap org ada kelebihan dan kekurangan tersendiri.. nak judge org, pi study dan jadi hakim kat court... baru betul hehee :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...