August 1, 2016

Welcome August


Assalamualaiku dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer dah 7 bulan kita lalui pada tahun 2016 nih.. Makin dekat kita ke penghujung tahun 2016..

Bulan Syawal pun bakal melabuhkan tirainya beberapa hari lagi.. Selepas itu, musim haji akan bermula.. Tahniah buat makcik (adik mak) dan maksu (adik ayah) yang akan menunaikan fardu haji pada tahun ini.. Semoga mereka akan mendapat haji yang mabrur..




Bulan ini juga merupakan bulan kelahiran kakak dan adik Eyda.. Happy birthday buat mereka berdua.. Eyda pun harap bulan ini juga menjanjikan yang terbaik dan terindah buat Eyda.. Ini kerana bulan ini pernah mencatatkan perkara yang terindah dan menyedihkan buat diri Eyda.. Semoga sinar gembira akan menghiasi diri Eyda pada tahun ini..



10 comments:

  1. Sekejap jer kan.. Raya haji kelik kelantan hihihihi.. Alhamdulilah semoga dipermudahkan urusan pergi haji...

    ReplyDelete
  2. Salam ceria Ogos Eyda... semoga dilancarkan segala urusan makcik dan pakcik beroleh haji yg mabrur... aamiin, juga happy birthday buat kakak dan adik eyda.. :)

    ReplyDelete
  3. ayoyoyo jap nye dah end of year huhu

    ReplyDelete
  4. hepy birthday utk kakak and adik ieda

    ReplyDelete
  5. insyallah. semoga eyda dapat keindahan dalam kehidupan eyda tahun ni. amin..

    btw, sekejap je dah habis raya kan..

    ReplyDelete
  6. Wishing you a wonderful month tooooo! :)

    ReplyDelete
  7. eyda... baru ni hah nak wish :) hi hi hi...
    moga ogos eyda indah yer.
    aida? so far so good.
    ada happy. ada very sad :(

    ReplyDelete
  8. Lagi seminggu lebih je Ogos nak pergi meninggalkan kita..

    ReplyDelete
  9. dh nk masuk bulan 9 kan? cepatnya masa berlalu
    tak lama balik bakal2 haji ni

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...