July 1, 2016

Pemenang Birthday Giveaway By Izzeyda



Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Maaf kesibukan melanda diri.. Tak sempat Eyda nak blogwalking ke semua blogger yang sudi menyertai GA yang tidak seberapa ini..

In shaa Allah nanti Eyda akan kunjungi blog korang.. Maaf sekali lagi ya..




Memandangkan Eyda pun dah nak bercuti raya, jadi Eyda cuba sedaya upaya melengkapkan GA yang Eyda anjurkan ini..

Alhamdulillah hari ini dan ketika ini Eyda akan mengumumkan pemenang bagi Birthday Giveaway by Izzeyda ini.. Pemilihan pemenang telah dijalankan oleh En. Random..


SENARAI PEMENANG



Pemenang Wang Tunai RM30




Pemenang Wang Tunai RM10






Tahniah kepada semua pemenang.. Yang tidak menang cuba lagi.. In shaa Allah Eyda akan menganjurkan GA lagi selepas ini.. Rajin-rajin la singgah ke blog Eyda ya..

Kepada pemenang sila tinggalkan semua maklumat ini di dalam kotak komen di bawah atau SMS / WHATSAPP ke 0174597615 untuk tuntutan hadiah anda.

Nama :
Nombor Akaun :
Nama Bank :
URL Blog :
Nombor Anda :




17 comments:

  1. Tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  2. Whaa tak menang.. tak dapat duit raya huhu. Tahniah kpd rakan2 yg menang... :) :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  4. tahniah semua pemenang..

    salam aidilfitri.. maaf zahir batin..
    have a blast raya..

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada pemenang.

    Selamat Hari Raya tuan blog and family. =)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya Kak Eyda..lama nya x singggah sini..maaf ye kak eyda :)

    ReplyDelete
  7. ada GA rupanya xdan nak join..hehehe..papepun tahniah pada pemenang semua :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  9. confirm aida nak terlepas ni :(
    apa pun, tahniah kpd semua.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...