July 13, 2016

Mood Bersukan


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Mood raya tak sempat habis sepenuhnya, terpaksa mulakan mood bersukan pulak..

Maaf ya, terpaksa abaikan sedikit blog nih untuk memberi tumpuan serta menambah mood bersukan tu..





Ini semua sebagai persediaan ke sukan jabatan dalam masa terdekat nih.. Fuhh stamina entah ke mana, jenuh jugak laa buat latihan cukup-cukup..

Doakan semoga Eyda beroleh kemenangan dalam sukan yang Eyda masuk bertanding nanti ya..



17 comments:

  1. Selamat bersukan... semoga menang... all the best!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Khir Khalid.. penat dah rasa, training betul nih..

      Delete
  2. Replies
    1. thanks El.. moga2 ada rezeki nanti..

      Delete
  3. Selamat bersukan Kak Eyda... Chaiyok2!! Kak Eyda mesti menang.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cik Mimie.. in shaa Allah, risau juga nih.. banyak persaingan.. waktu pun makin singkat..

      Delete
  4. jangan lupa warming up dulu tau..panas2 kan badan..hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak bersuka. huaaa TT__TT
    Anyways, wish you the best.

    ReplyDelete
  6. Selamat bersukan, Eyda. Selamat training meningkatkan stamina :)

    ReplyDelete
  7. murni mood makan jer membuak2..mood bersukan kelaut...hahaha

    ReplyDelete
  8. ekin mood makan menjadi2 lepas raya.. hahahhaha... berat sudah naik ni

    ReplyDelete
  9. bagusnya eyda.. dah kembali bersukan.. siqah masih tak kembali dan ahad nie ada marathon. camne lah nak habiskan? huhu

    ReplyDelete
  10. wow ahli sukan jabatan ekk?
    good luck ekk eyda. moga ada dpt piala :)

    ReplyDelete
  11. Wah.. dasyat kak eyda..
    Selamat bersukan..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...