May 10, 2016

Bad Days, Best Days


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari ini rasa nak berkongsi quote plak.. Menarik quote nih.. Harap diri Eyda kuat untuk mengharungi liku kehidupan ini..

kredit


You have to fight
through some
bad days
to earn the
best days
of your life.




10 comments:

  1. Hai kak...
    Dah lama Fida tak bukak blog ni..tahun ni aduhai...macam lipas kudung kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Fida, lama tak nampak Fida.. dah nama keja macam tu laa Fida..

      Delete
  2. aah best quote ni
    all the best eyda to face all the matters in your life

    ReplyDelete
  3. Betul tu... semoga kita sentiasa tabah dan sukses di dunia dan akhirat... aamiin.

    ReplyDelete
  4. yes betul tu..perlu byk bersabar dlm hal ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. semoga apa yang diusahakan membuahkan hasilnya..

      Delete
  5. Maaf kak eyda baru join blog sibuk sangat aritu Hihihihihi ni ada masa terluang apa lagi BW la ekin ni sebelum menanti nak memasak untuk berbuka nanti

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...