April 2, 2016

The Big Bad Wolf Book Sale Penang 2016


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Siapa kat sini suka buku? Kalau korang berada di Utara semenanjung terutamanya di Penang dan sekitarnya, apa kata korang singgah di Big Bad Wolf Book Sale yang sedang berlangsung sekarang sehingga 10 April 2016..







 Baucar buku 1 Malaysia juga diterima di sini.. Bukan itu saja, korang berpeluang mendapat diskaun antara 75% - 95%.. Banyak tu.. Cepat- cepat berkunjung ke Penang Times Square sekarang.. Boleh juga habiskan hari minggu korang di sini..



7 comments:

  1. alamak woof dah mai penang...jom terjah hehe

    ReplyDelete
  2. alahai kalau student bleh lah terjah

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa!! favourite event nie :D

    ReplyDelete
  4. berbaloi.
    thn ni aje aida x gi ari tu, eyda.
    sebab terlupa!!!
    if not, 2-3 bakul membeli :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...