April 25, 2016

Sakit Kepala


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ermm minggu lepas Eyda agak sibuk, jadi tak sempat nak update blog.. Minggu nih baru relax sikit.. Baru boleh nak update.. Banyak story tertangguh nih..

Ok tinggal jap bab tu.. Sekarang Eyda nak tanya nih, korang sihat ke hari ni? Eyda kurang sihat sikit, sakit kepala plak hari nih.. Nasib laa tak banyak kerja, jadi ok laa skit.. Jap lagi kena cari laa air 100 plus buat penawar sakit kepala Eyda nih..

kredit

Korang selalu sakit kepala apa yang korang buat? Eyda kalau sakit kepala, selalu suka minum secawan air 100 plus bersama secawan air panas atau suam.. Tak pun Eyda campur sama banyak air 100 plus dengan air panas atau suam tu.. Memang sentiasa spare air 100 plus kat rumah..

Eyda dah lama tinggalkan panadol, gara-gara demam makin teruk selepas makan panadol.. Jadi fobia plak dengan panadol.. Lagipun tak bagus sangat makan panadol tu, kecuali laa terdesak sangat..




9 comments:

  1. Alhamdulillah Murni sihat..sian Eyda..Murni selalu standby oste + B-comp klu migrain atau stress..100plus tu pon murni cuba..kadang2 klau ambik secawan nescafe pon boleh lega sakit kepala..ikut keadaan..semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda kalau minum nescafe, mau tergolek baring terus..

      Delete
  2. Ubat terbaik saya kalau sakit kepala ialah minum air kelapa yg ori tu... cuma, kdg2 nak dpt yg ori agak susah.. yg jual tu biasanya dah campur ais dgn air gula. Semoga cepat sembuh ye... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat umah ada laa air kelapa ori tu, kait terus dari pokok.. biaa laa yang beli kat gerai2.. nasib minum air 100 plus dah ok..

      Delete
  3. Moga sembuh sepenuhnya, Eyda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah lepas minum air 100 plus bertambah ok..

      Delete
  4. sakit kepala yang denyut2 tu mmg xtahan
    tu yg mnm cafein tuk ilangkan sakit
    panadol tu last choice

    ReplyDelete
  5. Sha kalau sakit kepala memang kena relax.. duk bawah pancuran air..

    ReplyDelete
  6. aida sejak pantang minum nescaffe da kurang kena sakit kepala.
    alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...