April 12, 2016

Hadiah Pengomen Tegar 2015 Blog Mialiana


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Eyda tak ada niat untuk menunjuk, hanya ingin berkongsi dan ingin berterima kasih kepada Mialiana untuk hadiah yang diberikan..

Alhamdulillah, tidak terlintas di fikiran Eyda untuk menerima hadiah istimewa daripada Mialiana sendiri.. Yelah, Eyda pun bukanlah kategori rajin mengomen.. Bukan apa kekadang kerja hakiki membataskan diri Eyda untuk update blog dan juga blogwalking.. Jika ada kelangan barulah Eyda 'cover' habis apa yang ketinggalan..

Eyda menyedari bahawa nama Eyda termasuk ke dalam senarai pengomen tegar 2015 selepas Mialiana sendiri meninggalkan komen di entry Eyda.. Terima kasih buat Mia kerana memaklumkan Eyda mengenainya..




Jom tengok apa yang Eyda terima..




Alhamdulillah rezeki.. Eyda baru merancang nak beli benda nih untuk netbook Eyda tuh.. Tak sangka nak dapat rezeki daripada Mialiana..

Terima kasih banyak-banyak Mia di atas hadiah ini.. Hanya Allah yang dapat membalas keikhlasan Mia.. Semoga kehidupan Mia akan lebih baik dan mood rajin menjengah Mia untuk lebih banyak menulis di dalam blog..


15 comments:

  1. ingatkan dapat ikan jerung tadi..hahaha..tahniah akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. jerung mouse dan mat gambar jerung..

      Delete
    2. mesti laju je dia bergerak kan..hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. waalaikumslm.. tahniah juga buat awak..

      Delete
  3. kus semangat.. ingatkan shark betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. shark nak berenang2 kat dalam netbook..

      Delete
  4. ganas nama jerung mouse tu hahahhahha

    ReplyDelete
  5. Ingatkan dapat set pancing untuk tangkap ikan jerung, heheheh
    Tahniah..

    ReplyDelete
  6. wahh tahniah eyda.. ok la jugak tak payah beli

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah :)
    kipidap eyda.
    teruskan blogging ye.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...