March 1, 2016

WeLCoMe MaRcH 2016


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu hari demi hari.. Sedar tak sedar dah 2 bulan telah kita lalui di tahun 2016.. Hanya tinggal 10 bulan jer lagi kita akan berada di tahun 2016..

Mungkin ada kisah suka duka terselit di dalam dua bulan terawal nih kan.. Semoga ianya berlalu dengan baik.. Apa perancangan anda di bulan Mac nih.. Yelah mungkin ada planning nak bawa anak-anak bercuti, cuti sekolah pun tak lama lagi..


kredit

Eyda tak ada planning apa pun.. Tapi kalau planning last minute tu tak tahu laa.. Kita hanya mampu merancang, hanya Allah yang menentukan..

Apapun semoga anda melalui hari yang terbaik di bulan ini dan juga bulan-bulan seterusnya.. Amin..


9 comments:

  1. samala tak plan pun. follow the flow je. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ain..jgn lupa emailkan sis JM alamat eh

      Delete
  2. ekin balik kelantan tu 2 hari saja xpuas balik kampung

    ReplyDelete
  3. Assalam Eyda...sis JM was here

    ReplyDelete
  4. ah masuk bulan Mac...kiranya 2 bln lepas sis JM x jengah sini...adoii...x sempat

    ReplyDelete
  5. walau apa pun dugaan datang..life must go on

    ReplyDelete
  6. bulan ni bulan keje paling stress aida.
    7 fail nak kena submit :( hu hu hu
    if not, KPI x capai. nangis!

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...