March 22, 2016

Philips Experience Store, Bayan Baru, Penang


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ada sesiapa kat sini suka membeli barangan elektrik berjenama Philips? Jangan risau, anda boleh dapatkannya di Philips Experience Store, Bayan Baru, Pulau Pinang.




Untuk pengetahuan semua, kedai ini baru sahaja dibuka awal tahun 2016 yang lalu dan telah dirasmikan pada 23 Februari 2016. Memang masih baru kedai nih.

Jom kita tengok apa yang ada di sini.







 





 











Barangan yang menjadi idaman Eyda dan mungkin ramai yang sukakannya ialah Electric Pressure Cooker..



Semua barangan yang anda beli di sini ada ditawarkan diskaun sebanyak 10% di waktu biasa dan diskaun sehingga 30% pada waktu tawaran hebat.

Tak rugi bila membeli barangan elektrik Philips di Philips Experience Store.. Banyak anda dapat berjimat..


LOKASI DAN WAKTU PERNIAGAAN 
 


Philips Experience Store

Block 2-G-2A, Quartermile,
Solok Mayang Pasir, Bayan Baru,
11950 Bayan Lepas, Penang.

04- 611 6060

Di buka dari hari Isnin hingga Sabtu.
11.00 pagi- 8.00 malam (Isnin hingga Jumaat)
10.00 pagi - 2.00 petang (Sabtu)


Terima kasih kepada pihak Philips Experience Store, Bayan Baru, Penang kerana memberi peluang untuk Eyda review kedai ini.. Semoga kedai ini lebih maju dan menjadi kunjungan orang ramai untuk membeli barangan elektrik Philips..

Sebelum balik seperti biasa sesi berposing laa.. Kali nih Eyda tampil ayu daripada biasa..





18 comments:

  1. Bestnya..dekat jer ni..bleh try p ushar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup dekat dengan murni.. boleh laa ushar untuk rumah baru..

      Delete
  2. dah ada rumah nanti boleh la datang

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa boleh beli untuk rumah sendiri nanti..

      Delete
  3. Dua barang philips yang saya tengah target nak beli, Air Fryer dengan vacuum cleaner :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah, beli Farah jangan tak beli.. warranty pun sehingga 2 tahun..

      Delete
  4. Biarlah keluar duit lebih sikit pun, asalkan barang yang kits dapat tu berkualiti dan tahan lama. Iye tak..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. berbaloi kak JM, sebab semua barang yang kita beli ada less 10% lagi.. macam periuk pressure cooker tuh baru rm599.. belum less lagi tu..

      Delete
  6. besaq juga bangunan dia.. amboih pakai baju krung. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangunan memang besar.. tapi kedai dia tingkat bawah tu jer.. sekali sekala nak ayu gitu..

      Delete
  7. wah wah pose ayu gitu :)
    brgan philips memang bagus.
    dipercayai oleh aida :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala Aida.. kan bagus barangan philips..

      Delete
  8. barang terbaik kan... kak eyda comel hihihi pakai baju kurung time ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya barang terbaik.. comel ke? terima kasih..

      Delete
  9. Dah pi coz review puan yg baik . Tapi they ONLY accept kad kredit Puan. Orang2 biasa macam saya nak bayaq cash tak dilayan. Cashier very rude. Saya tak nampak pun sign board bertulis Credit Card ONlY kat kaunter. Not recommended this branch. Brand Phillips memang berkualiti dan harga mampu milik. If nak beli ..baik cari kedai lain. Thanks ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya minta maaf di atas kesulitan yang berlaku.. saya tak pasti akan hal ini sebabnya masa saya ke sana saya pun tidak diberitahu tentang perkara ini.. mungkin diaorang perlu memperbaiki cara urusan mereka.. apapun terima kasih atas komen ini..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...