February 29, 2016

Leap Day


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Tahukah apa itu Leap Day? Leap Day merupakan tahun lompat.. Jadinya pada tahun tersebut akan ada tarikh 29 Februari.. Tarikh ini akan wujud 4 tahun sekali.. Makanya pada tahun ini ada tarikh 29 Februari 2016..

Eyda ada mak sedara dan kakak kawan yang lahir pada tarikh 29 Februari ini.. Happy birthday Eyda ucapkan buat mereka..


kredit

kredit



10 comments:

  1. kesian sapa kawin tarikh 29 feb, beranak 29 feb, huhu..lambat ulangtahun mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan 4 tahun sekali baru boleh celebrate..

      Delete
  2. sambut hari lahir umur dah tua hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Ekin.. dah laa kena sambut 4 tahun sekali..

      Delete
  3. Yang lahir 29hb ni, jenuh nak sambut birthday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Farrah.. 4 tahun sekali baru boleh sambut..

      Delete
  4. ohh tu ke Leap Day..aa baca di blog Farrah..bissexus

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kak JM.. kesian kan kat diaorang..

      Delete
  5. Best gak sebab kalau dapat awek lahir 29hb ni..bagi hadiah 4 tahun sekali hahaha

    ReplyDelete
  6. 4 thn sekali, kan? pasti menjadi kenangan.
    aida ada sorang member, asben nyer besday 29feb. memang celebrate besar2an every 4 years.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...