November 18, 2015

WoRdLeSS WeDNeSDaY #36


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hai sunyi laa plak blog nih.. Dah tengah minggu baru nak update.. Maaf laa terlalu sibuk dengan tugasan lain..

Ada sesiapa rasa sebegini? Kuatkan semangat untuk menghadapi hari-hari yang mendatang..

http://quotediary.me/tagged/motivation
kredit


Stay strong,
even when it feels
like everything is
falling apart.
 
 
 
 


21 comments:

  1. Replies
    1. yes Go Go Go.. jangan agogo sudah laa.. hehehe..

      Delete
  2. Replies
    1. rindu fida jugak.. lama akak tak singgah kan.. nak update pun tak sempat, BW lagi laa..

      Delete
  3. Keep fighting kak eyda..
    Pelangi akan muncul di sebalik hujan..

    ReplyDelete
  4. few times pernah gini, eyda.
    but tu la, terus kan juga :)
    stay strong.
    have to be strong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh ya ka.. ya hidup perlu diteruskan..

      Delete
  5. kekadang husna pon rasa nak give up tp nak buat mcm mana hidup kena diteruskan..

    all the best kak eyda!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu husna.. jangan give up tau..

      Delete
  6. Replies
    1. akan ku kuatkan semangat ini.. thanks..

      Delete
  7. Bertabahlah eyda..Allah ada bersamamu..

    ReplyDelete
  8. saya ni malas jer mamanjang nak update blog. hahahaha

    ReplyDelete
  9. stay strong kak.. ada kawan2 dengan akak ni yang insyallah mendoakan..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...