November 13, 2015

TaZKiRaH JuMaaT #35


Assalamaualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sibuk jer rasa minggu nih.. Nak update jugak blog nih walaupun simple jer..

sumber
 
 
When Allah pushes you
to the edge of difficulty,
trust Him fully because
two things can happen
either He'll catch you
when you fall or He'll
teach you how to fly.




16 comments:

  1. tu la kak..mcm dah jarang kak update blog.rindu dah ni..hahahah..jom sertai segmen Fida
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/11/segmen-bloglist-dec-15-jan-16-by-afidah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk sangat laa Fidah.. banyak story tertangguh.. in shaa Allah fidah nanti akak join..

      Delete
  2. salam Jumaat buat Eyda..semoga sihat sejahtera sokmo..Aamiiin!

    ReplyDelete
  3. nice reminder Kak Eyda.. dalam keadaan kita tertekan terdesak dan betul2 rasa tak ada harapan.. sebenarnya kita lupa Allah nak uji kita.. saja Dia tolak sampai hujung bukan sebab saja-saja suka.. dia nak kita ingat kat Dia.. balik kat Dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Dia nak kita dekat denganNya.. Dia rindu nak dengar rintihan kita..

      Delete
  4. Bagus kata-kata ni...memberi motivasi...

    ReplyDelete
  5. salam jumaat kak eyda.. maaf lama tak.singah loni bad mood nk blogwalking

    ReplyDelete
  6. Okey ! boleh bukak dah...

    Akak, setiap satu yang diturunkan untuk kita, ada natijahnya... hatta sekecil2 perkara.. moga akak terus bersabar dalam menempuh ranjau hidup... ada sinar menanti di balik tabir.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Betul. Walaupun saat tu kita rasa kita dah di luar kemampuan utk bertahan,..perlu terus percaya yg Allah ada sesuatu utk kita :)

    ReplyDelete
  8. Allah sebaik2 perancang. dan Dia tau apa yang paling baik untuk kita hamba ciptaanNya :)

    ReplyDelete
  9. Terus kuatkan semangat demi anak-anak..go go go

    ReplyDelete
  10. Allah tu Maha Besar kan.
    dugaan dari Nya maksud kita ni insan terpilih.
    kita akan lebih dekat dgn Allah.
    sentiasa berdoa...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...