November 12, 2015

Sneak Preview Rockstarz Burger


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Makin hari makin sibuk geng #BloggerUtaraOfficial nih.. Bukan saja sibuk dengan tugas dan aktiviti harian, malah program dan aktiviti group pun makin rancak..

Nak tau sedap ke sedap, jangan lupa nantikan review daripada kami.. Jom layan gambar burger yang menarik nih..







 

19 comments:

  1. see you there
    x sabaq dah ni nk mkn rock burger
    apa yg rock sgt tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok el.. tu laa tak sabar nih.. rasanya sebab nama burger tuh guna nama kumpulan rock..

      Delete
  2. bestnya..

    hmm yui xpnh lg jumpa korg.. dh rasa segan lak..huahuaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan laa segan.. kita kan sekeluarga..

      Delete
  3. bertambah laa lelemak kita nanti..tp takpe nanti kita bakor dekat jumpstreet lelemak tu ya

    ReplyDelete
  4. wah..geng blogger utara dah ada jemputan makan2 ni..ni yang sedap ni..

    ReplyDelete
  5. Burger meriah dengan cheese, sos semua. Daging pon tebal. Temptation betul..

    ReplyDelete
  6. isk isk.. part cheese leleh2 tu yang i is kenot !! naaaak !!

    ReplyDelete
  7. bila dapat join event bloggerutara

    ReplyDelete
  8. Huhuhu bertingkat-tingkat burgernya! Yummehhhh!

    ReplyDelete
  9. mesti duk terasa2 hujung bibir lagi kan kak eyda hihihihi

    ReplyDelete
  10. jom lepas jumps street kita pi makan lagi

    ReplyDelete
  11. wow! aida nampak ni kat blog mana ekk.
    projek b.u. ekk?
    terbaik la... memang kenyang kalau makan bertingkek-tingkek tu, eyda :)

    ReplyDelete
  12. woo,sedapnya burger rockstarz,memang rock habis :-)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...