November 27, 2015

Pesta Pulau Pinang 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah seminggu cuti sekolah bermula.. Apa plan untuk anak-anak?

Kalau belum ada, apa kata berkunjung ke Pesta Pulau Pinang 2015 yang akan bermula esok iaitu pada 28 November 2015 sehingga 2 Januari 2016..



Pesta Pulau Pinang ini akan dibuka bermula jam 6.00 petang sehingga 12.00 malam setiap hari sepanjang tarikh tersebut di Tapak Pesta Sungai Nibong Pulau Pinang..

Banyak acara dan jualan ada di Pesta Pulau Pinang nih.. Apa kata jom ramai-ramai berkunjung ke Pesta Pulau Pinang yang menjadi program wajib setiap hujung tahun nih..

Senarai Program dan Acara di Pesta Pulau Pinang 2015..







17 comments:

  1. Selalu nak p..tp bila pikiaq anak kecik dengan sesak dlm tu...hrrmmmm tak jadik laa

    ReplyDelete
  2. apa aktiviti di pesta ni kak? macam best jeeee

    ReplyDelete
  3. dulu masa student kat usm, tiap2 tahun pi.. tahun ni tak tau lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  4. macam mana buat iklan kat tepi-tepi blog ni... menarik ja tak macam blog dian puan

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak pesta penang ni last masa darjah 5 hahaaah lama sangat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alia tak sesuai bawa anak kecik pi pesta

      Delete
    2. Cikpinz nk g tu loni xleh keadaan tak mengizinkan lg..

      Delete
  6. xmau dah pi pesta..dengan panas..orang ramai..anak ramai hahaha

    ReplyDelete
  7. Pesta Pulau Pinang dah kurang seri, tak macam tahun 90-an..ada konsert rock..

    ReplyDelete
  8. walaupun dah tiga tahun kawen dengan orang penang, percaya tak tak pernah sekali pun kira jejak pesta pulau pinang ni haaaaa

    ReplyDelete
  9. Dah lama x pergi pesta-pesta macam ini..
    sejak masuk 3series nie, kurang gemar tempat crowded.. hehehe...

    ReplyDelete
  10. Asben ajk p tp mls.dia bkn nk naik bnda2 tu.just nk ronda ja bek xyh

    ReplyDelete
  11. aida nak gi ari tu.
    tapi mr.asben x nak :( sedih.

    ReplyDelete
  12. Tak sempat nak g pesta pulau pinang ni

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...