November 19, 2015

Penang Bridge International Marathon 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ada sekolah di beberapa negeri bakal mengakhiri persekolahan pada hari ini.. Selebihnya akan berakhir pada esok hari untuk sesi persekolahan pada tahun 2015..

Sekejap jer masa berlalu kan.. Ada sesiapa ingin bercuti ke Pulau Pinang? Kalau ada yang ingin bercuti pada hujung minggu ini, sila pastikan anda mengetahui info nih..





Pada hari Ahad iaitu 22 November 2015, Jambatan Pulau Pinang akan ditutup untuk semua kenderaan bermula jam 12.00 tengah malam sehingga jam 10.00 pagi..

Penutupan ini dibuat bagi memberi laluan kepada program Penang Bridge International Marathon 2015 pada hari tersebut..

Ini laluan yang terlibat dengan program Penang Bridge International Marathon 2015 tersebut..





Oleh itu, bagi yang terpaksa memasuki atau keluar dari Pulau Pinang pada hari tersebut, perlulah menggunakan perkhidmatan feri ataupun jambatan kedua iaitu Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah..

Kalau tidak ada apa-apa keperluan, sila tangguhkan seketika perjalanan anda pada hari tersebut..

Untuk maklumat lanjut, sila layari lama web Penang Marathon



23 comments:

  1. Replies
    1. kan Yui.. tapi maunya pancit lari jauh2..

      Delete
  2. Replies
    1. Tu la..T bulan 12 nak balik sana.Cuti Seminggu..adik Fidah nak kawin..Boleh la lepak2 sana pulak

      Delete
    2. boleh aihh sekali sekala nak lepak situ..

      Delete
  3. jangan ke pulau kalau untuk bersenang lenang.

    hazab nanti !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa pasalnya.. baik tak payah p langsung time tuh..

      Delete
  4. sib baik aida gi minggu lain.
    if not, jenuh jugak nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib laa Aida p time lain.. kalau tak kena masuk dari jambatan kedua laa..

      Delete
  5. eyda pi join ka
    mampu support dr belakang je hehe

    ReplyDelete
  6. Dah 9tahun duk kat Penang tapi sekali pon blom pernah join

    ReplyDelete
  7. alaaa.. dah terlepas. kalu tak, boleh join. hahahha

    ReplyDelete
  8. alaaaaa terlepas sudah...tahun depan jom geng #bloggerutaraofficial kita join! =D

    ReplyDelete
  9. Wow.. ohsem.. Kalau sepupu sha tau nie, mesti dia joint..

    ReplyDelete
  10. kalo depa lari kat second link agak2 cem mane eh hehe..

    ReplyDelete
  11. bestnya kalau dpt join.. dapat pulak naik bas HOHO atas jambatan

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...