October 10, 2015

Tren Komuter Sektor Selatan - Seremban - Tampin / Pulau Sebang - Gemas


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Yeay dah cuti.. Bestnya Eyda boleh berehat dengan baik.. Harapnya suara Eyda kembali baik.. Huhuhu susah nak berurusan dengan orang luar macam nih..

Okey laa, tinggalkan dulu bab suara Eyda.. Nak update entry hanya menggunakan khidmat jari untuk menaip.. Tak perlu mengeluarkan sebarang suara.. Hehehe..

Baru nih masa Eyda update pasal Tren Komuter Sektor Utara Eyda ada sebut pasal Tren Komuter Sektor Selatan kan.. Seperti yang dijanjikan, hari nih Eyda kongsikan kadar tambang dan jadual perjalanan..

Perkhidmatan ini bermula pada hari ini tertakluk kepada perubahan sekiranya ada.. Jom semak jadual perjalanan, manalah tau ada yang ingin berubah angin daripada menggunakan perkhidmatan bas nak naik komuter plak..





Untuk sebarang mengetahui lebih lanjut boleh layari laman web KTMB di http://www.ktmb.com.my/ atau hubungi  1-300-88-5862 untuk maklumat lanjut..



17 comments:

  1. yg sektor utara xde ke? hehehe..
    nice share..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada,dah kat sebulan beroperasi..baca entry lepas http://izzeyda.blogspot.com/2015/10/tren-komuter-sektor-utara-melalui.html

      Delete
  2. ohhh.. nasib baik dah tak dok sana..

    kalau tak, msti gunakan khidmat depa ni..

    ReplyDelete
  3. oh, kita ada dengar tadi pasal ni masa tengah tunggu train tadi. terbaiklah ada yang terbaru. tapi katanya kalau nak jauh lagi sampai ke gemas, kena turun seremban dulu

    ReplyDelete
  4. Kena kongsikan di media sosial mungkin ramai yang belum tahu

    ReplyDelete
  5. Eh Gemas? dekat sgt dengan segamat ni..:)

    ReplyDelete
  6. Wah.. menariknya..Lama dah xnaik ktm..

    ReplyDelete
  7. kalau x cukup jari man menaip tu meh pinjam Jari Manis tak pun pinjam Siti Yang Menaip heheheh

    ReplyDelete
  8. ehh....KTM sektor Selatan sampai Gemas je...hurmm..kawan sis JM naik KTM sampai ke Johor yg mana plak eh boleh stop d Kluang Station

    ReplyDelete
  9. KTM lama xnaik last tahun 2010 hihihi

    ReplyDelete
  10. huurm.. tp KTM kena improve banyak la..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...