October 12, 2015

RaJiN MeNGoMeN SePTeMBeR 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Salam Isnin.. Kesihatan Eyda masih kurang memuaskan.. Seksanya rasa.. Apapun maaf ya, agak lambat Eyda update kengkawan yang Rajin Mengomen September 2015 nih..


 
 
Seperti biasa Eyda akan masukkan semua yang tersenarai dalam bloglist Oktober 2015 Eyda.. Apapun jom kita melawat mereka beramai-ramai..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terima kasih kepada semua yang berada dalam carta.. Dan tak ketinggalan yang blogger lain yang sudi menghiasi blog Eyda nih.. Maaf laa ada kalanya blog tak ada cerita yang menarik.. Apa nak buat kekangan masa dan tugas yang agak membataskan..
 
 
 
 

30 comments:

  1. Rajin rakan blogger kita nie. Tahniah!!!

    ReplyDelete
  2. diriku masih ada di situ..tenkiu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. u r welcome.. thanks sudi singgah di sini..

      Delete
  3. Eh2, tersenarai la..walaupun jarang2 datang terjah sini..heee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah penangan serangan di hujung bulan.. tetiba jer duduk selesa dalam carta..

      Delete
  4. Tahniah..teruskan sokong rakan rakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu salah satu usaha menghargai rakan blogger..

      Delete
  5. tahniah semua
    jom singgah blog saya pulak

    ReplyDelete
  6. tahniah pd semua..nak ikut jejak mereka juga laa

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Sha tak mau ke masuk dalam carta..

      Delete
    2. Sedang berusha Kak Eyda untuk berada di dalam carta.. hehehe..

      Delete
  8. Terima kasih Eyda atas penghargaan ini cuma bulan Okober ni sis JM slow sikit....2,3 hari demam pastu power cable notebook lak rosak pegi cari d kedai x de stock utk ASUS...huhuh...nak BW guna TAB ni slow lah sikit...entri pun dh lama x berupdate

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa Eyda kurang sihat.. Alhamdulillah lepas ambik ubat dah nampak perubahan..

      Delete
  9. pastu lak..ntah kenapa bulan ni tak boleh GENERATE bilangan komen kan..counter server blogspot rosak agaknya..x best plak bila kawan2 datang komen tapi x appear bil komen..camna nk beri penghargaan ni huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa pasalnya, bukan saja kak JM.. Eyda pun sama.. semalam tetiba muncul jer nama-nama kat carta, trus printscreen..

      Delete
  10. Eh ada lagi nama ekin bulan lepas BW kurang bulan ni pun kurang gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada dalam carta.. amboi semalam sakan mengeBOM blog akak ya.. thanks Ekin..

      Delete
  11. Masih tersenarai lagi rupernya... ha ha ha...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...