October 6, 2015

Kit Kat Green Tea


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Siapa kat sini suka makan Kit Kat? Sapa suka makan tuh memang geng Eyda laa..

Bukan saja Eyda suka, malah anak-anak Eyda pun suka.. Eyda lagi suka beli time ada free gift.. Hahaha kan Eyda nih suka kumpul barang free gift..

Tahukah korang yang Kit Kat Sekarang didatangkan dengan rasa yang baru iaitu Kit Kat Green Tea.. Eyda mulanya tak rasa nak beli, apatah lagi nak rasa.. Tapi baru nih disebabkan terpengaruh dengan Arzmoha, makanya Eyda beli jugak Kit Kat Green Tea..

Beli bukan satu, tapi satu peket yang ada 8 pek di dalamnya.. Tamak tak? Alhamdulillah rasanya tidak menghampakan, memang sedap.. Eyda siap repeat beli lagi baru nih..


Ada 8 pek di dalamnya.. Harganya sedikit mahal berbanding Kit Kat biasa..

Inilah rupa Kit Kat Green Tea.. Kalau makan sejuk lagi sedap..


 Mulanya Izzat cakap tak sedap, mungkin sebab belum simpan dalam peti ais.. Dia kata rasa pelik, tak sedap.. Tapi bila dah sejuk, dia plak yang suka..

Harganya memang sedikit mahal berbanding Kit Kat biasa.. Tapi Kit Kat Green Tea nih memang sedap laa standing dengan harganya..

Sesiapa yang belum cuba boleh laa cuba satu.. Harga sepeket (8 pek di dalam) sekitar RM9.50-RM12.90.. Harga bergantung kepada tawaran sesuatu tempat..



37 comments:

  1. ishh ayu tgk greentea tu mmg tertarik da kak eyda
    mmg sedap ke
    kene cube ni
    belum kesempatan lagi nak mencuba
    heheh lama xsinggah sini kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi tekak akak sedap.. dia rasa teh hijau yang disalut susu.. ada sikit rasa kelat teh hijau tu..

      Delete
    2. baru 2 kali beli kit kat green tea nih.. kalau yang kit kat biasa tuh banyak kali laa..

      Delete
  2. Replies
    1. Eyda pun baru beberapa minggu lepas rasa..

      Delete
  3. kita selalu juga makan versi green tea ni. hehehe. sebab kita mmg suka green tea. kalau bosan, kompem makan. tp white chocolate dia banyak sangat la. muak skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya, tak boleh makan banyak sekaligus, dia macam muak skit kan Amy..

      Delete
  4. Replies
    1. boleh laa try.. beli laa yang skit dulu..

      Delete
  5. Replies
    1. agak sama, cuma yang ni green tea yang ditambah dengan susu..

      Delete
  6. Replies
    1. cuba laa Zumal, mana nak tau kena dengan tekak Zumal..

      Delete
  7. lom try lagi ni eyda.
    will one day.
    tapi, sedap ke ekk?

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. cuba laa murni.. taste memasing bukan sama..

      Delete
  9. ekin pun belum try lg nampk kena g cari nanti ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalau beli barang umah, beli laa sekali..

      Delete
  10. sedap.. tapi, OD... tak mau beli !

    nanti ketagih....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau macam tu jangan beli..

      Delete
  11. tak sempat rasa lagi..tgk iklan robot tu bagi dekat hantu..terus jadi cergas dan cantik jer..
    nanti nak try la..mana tau kot2 bertukar jadi Erra Fazira ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau macam tuh, memasing nak try makan..

      Delete
  12. Hari2 tgk iklan kit kat ni kat tb...x terbeli2 lagi...hehehe

    ReplyDelete
  13. saya makan versi jepun, sedap!

    versi Malaysia - manis sket.. x brapa gemar

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka, Eyda tak pernah rasa versi jepun.. rasa yang versi Malaysia jer pun..

      Delete
  14. ye dulu kalo nak makan kena tunggu org pi Jepun baru boleh makan..
    tu pun kalo org sudi belikan.. ni dah masuk Malaysia mmg happy..

    CT suka kit kat kak !! choc wafer paling sedap =D

    ReplyDelete
  15. Ada nampak dekat TF tapi sebab anak dah amik coklat lain so kena hold on dulu.. hehehe.. tp kena cuba nie..

    ReplyDelete
  16. sebut je KIT KAT terus teringat ZIZANG!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii! Tak sia2 kit kat pilih Zizang jadi duta ye, sis!

      Delete
  17. Pernah nampak tapi belum pernah rasa....

    ReplyDelete
  18. Memang sedap! Saya dah pernah rasa :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...