September 2, 2015

WoRdLeSS WeDNeSDaY #27


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. WW untuk hari nih..




25 Things Every Mom Says Every Day

1. No
2. Just a minute
3. Go ask your dad
4. Where are your shoes?
5. Give me back my phone
6. Did you flush?
7. Did you wash your hand?
8. Maybe later
9. Just eat it
10. Oh, REALLY?
11. Aren't you forgetting something?
12. i have no idea what you just said.
13. Get your finger out of there
14. Get that out of your mouth
15. KEEP IT DOWN
16. Go poop
17. Go pee
18. Get down from there
19. Are you even listening to me?
20. Fine, go ahead
21. Just one more - I mean it this time
22. What are you doing in there?
23. Stop whining.
24. Mmm - HM
25. I love you



p/s : Banyak laa yang Eyda guna kat anak-anak Eyda..




17 comments:

  1. No @ tidak, memang popular kan

    ReplyDelete
  2. selalu serapkan dengan kata-kata yang positif

    ReplyDelete
  3. hahaha.. belum lagi dapat pangkat tu..

    tapi dah guna, some.. heee

    ReplyDelete
  4. setakat ni saya baru guna sikit sikit je.. anak baru 9 bulan.. hehe

    ReplyDelete
  5. ibu/mak/umi/mama tak pernah letih untuk didik anak-anak....

    ReplyDelete
  6. Assalam eyda,
    semua dah pakai
    ada tambahan bertingkek2 lagi he3

    ReplyDelete
  7. Errr, yg ke-26 - I'm proud of you :)

    ReplyDelete
  8. 26.... Bila nak balik lagi jumpa mak kat kg? ha ha ha...

    ReplyDelete
  9. bhahaha yg go ask ur dad tu macam tak berfungsi je..
    lepas dah tnya ayah.. ayah okay.. mak x ok ok pun hahaha..

    ReplyDelete
  10. bila dah 'tua'2 camni my mom x de lah ckp yg no 16 & 17 tu hiksss

    ReplyDelete
  11. semua ni really correct utk anak2 yg masih kecil kan...ibu itu pendidik

    ReplyDelete
  12. semua tu ada saja berlaku hari2. heheh

    ReplyDelete
  13. hampir semua tu aida sebut, eyda.
    tergelak membaca nyer :)

    ReplyDelete
  14. Hehehehe...betul2..hari2 kita dgr mak kita ckp semua ayat ni :) paling banyak pergi tye abah...heheh

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...