September 30, 2015

SeRaNGaN Di PeTaNG HaRi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Minggu yang agak sibuk dengan menyiapkan seberapa banyak kerja yang dah bertimbun-timbun atas meja.. Alhamdulillah majoriti dah hampir siap.. Baru laa nampak rupa meja skit..

Maaf laa sekiranya dah agak kurang Eyda berkunjung ke blog korang.. Blog sendiri pun dah agak terabai.. Tapi kekadang update jugak laa citer yang simple-simple.. Citer yang panjang berjela masih lagi berada dalam simpanan.. Huhuhu banyak hutang blogwakling ngan entry dah ni..

Okey laa, panjang lebar plak membebelnya.. Jom layan cerita pendek Eyda di petang hari.. Amboi sebelum Eyda nak tutup PC, masih ada lagi yang buat serangan kat blog Eyda..



Sapa laa yang merajin tinggalkan begitu banyak komen nih.. Setelah Eyda bukak, rupanya kerja Cik Mimie dan juga Jari Manis.. Thanks sudi menceriakan blog Eyda yang agak tak terurus kebelakangan nih.. Maaf ya, Eyda pun dah jarang menyerang macam dulu.. Sibuk teramatnya..

Jom tengok sebahagian komen yang mereka tinggalkan..






Inilah sebahagian komen yang masuk.. Serangan hari terakhir di bulan September.. Esok kan dah berubah ke bulan Oktober.. Eyda jugak tak mampu nak menyerang sebanyak nih..




15 comments:

  1. Wah wah..lama akak x kena serang macam tu...hehehehe

    ReplyDelete
  2. Sama ekin pun dah kurang BW xsibuk.pun tapi xde mood hihihi

    ReplyDelete
  3. Amboi..amboi,..bukan main lagi tukang serang tu ye! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farrah...nanti your turn eh..hati2 hehehe

      Delete
  4. bahahaha ye ye.. ritu dia serang CT gak.. semput terus jadinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT..dah lama x serang ni so hati2 eh heee

      Delete
  5. Hehehehe...maaf Kak Eyda, kita serang x bagi salam..hahaha.. :)

    ReplyDelete
  6. ahahah cik Mimie dengan kak JM memang rajin sungguh komen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama x serang blog Amy J..tunggu!!!

      Delete
  7. mereka sungguh tegar :)
    a very good sign.

    ReplyDelete
  8. ehh...cik Mimie x kurang hebatnya..menyerang heeee

    ReplyDelete
  9. si Jari Manis tu memang kaki SERANG!...dah tahu doh budok tu...kalau komen tu semua entri dia terjah sbb x boleh nk datang komen hari2 so BERTABAH lah ye hiksss

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...