September 2, 2015

RaJiN MeNGoMeN oGoS 2015


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah dua hari di bulan September, baru hari nih dapat menyiapkan entry untuk sahabat yang Rajin Mengomen Ogos..

Terima kasih kepada semua yang sudi menyinggah ke sini sambil meninggalkan sebarang komen.. Tak dilupakan terima kasih diucapkan kepada yang menjadi silent reader.. Tanpa semua, tak meriah blog Eyda nih..


 
 
 
Seperti biasa Eyda akan masukkan ke semua yang tersenarai dalam carta ke dalam Bloglist September.. Semoga persahabatan kita kekal selamanya..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Majoritinya masih kekal daripada carta Rajin Mengomen Julai.. Cumanya banyak berubah tempat dan ada sorang yang bertukar..
 
 
Jom kita singgah ke blog mereka.. In shaa Allah Eyda akan cuba luangkan masa untuk melawat mereka nanti dan juga kepada yang sudi menyinggah ke sini..
 
Maaf ya sekiranya ada yang berkecil hati kerana Eyda tak kunjung balas.. Kekangan masa dengan tugas agak membataskan masa untuk Eyda blogwalking sini sana.. 
 
 
 
 
 
 

14 comments:

  1. Tenkiu kak...rajinlah buat entry byk2 g...hehehe

    ReplyDelete
  2. sama-sama...hahaha...sorry...saya silent reader je.

    ReplyDelete
  3. yang bertukar tu haruslah saya.. ngeh2

    ReplyDelete
  4. Sis JM no 1 lagi.. tahniah.. JM memang awesome..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida...takkan ohsem je..kiss sikit hehehe

      Delete
  5. Masih ada ruang di carta blog eyda :)

    ReplyDelete
  6. Masih kekal di carta nampaknya... Thanks Eyda!

    ReplyDelete
  7. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh !!! dimana namaku !!!! tidak !! apa yg sudah terjadi..

    ReplyDelete
  8. Eyda...biasalah tu..sis JM pun ziarah time ada msa free je...biasalah kita kan pekerja...masing2 ada komitmen..sis JM faham...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.
    aida masih dlm senarai...

    ReplyDelete
  10. Cik Mimie pun tersenarai? hee..ranking jatuh teruk...bulan lepas kurang BW T_T

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...