September 3, 2015

Pantiliner Libresse


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Entry nih lebih kepada kaum hawa atau lebih dikenali perempuan ya.. Tapi lelaki nak baca pun boleh jer..

Kat sini ada yang pakai pantiliner? Korang pakai jenama apa? Atau jenis tak kisah jenama apa pun, semua rembat jer.. Eyda selalu beli antara jenama Carefree atau Libresse.. Okey jer dua-dua jenis nih dengan Eyda..

Apapun kali nih Eyda beli jenama Libresse.. Nak tau kenapa? Sebabnya ada free gift yang comel.. Ada 3 pilihan rekaan yang boleh dipilih..



Eyda pilih yang ada laci comel nih..


Ini dalam peket yang dibeli.. Pasang sendiri yer.. Ala mudah jer..


Hasilnya, comel tak?


Cantik tak bekas yang Eyda dapat tuh? Nak? Cuba ushar kat pasaraya atau kedai yang berdekatan..



10 comments:

  1. Libress punya sedap pkai..mmg best!

    ReplyDelete
  2. Berkenannya! Libresse kalau ada free gift memang best2!

    ReplyDelete
  3. Assalam eyda,
    waaaa
    nomeinya bekaih dia tuuuu :)

    ReplyDelete
  4. ehehehe.. rajin pakai =P
    tapi memang kena selalu prepare menda ni..

    ReplyDelete
  5. suka guna libresse..SELESA..dulu KOTEX skrg tidak lagi

    ReplyDelete
  6. tak pakai pantiliner.. heheh
    kotex tetap dihati sejak remaja

    ReplyDelete
  7. comel sgt!
    aida nak gi tgk la ada x.
    memang pakai pantiliner :)

    ReplyDelete
  8. PAkai jugak tapi x kerap la...libresse pilihan hati :) atau pun kotex :)

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...