September 11, 2015

KFC Masak Merah Rice Wrap


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Dah pernah rasa KFC Masak Merah Rice Wrap? Eyda dah pernah rasa gara-gara Kimie nak makan sesangat.. Bagi Eyda sedap tapi sedikit pedas..




Anda boleh pilih KFC Masak Merah Rice Wrap Jumbo nih samada Combo atau Ala Carte..

Harga KFC Masak Merah Rice Wrap Jumbo Combo rm8.90.. Set combo nih ada KFC Masak Merah Rice Wrap Jumbo, kentang goreng, dan minuman 7 up saiz sederhana..


KFC Masak Merah Rice Wrap Ala Carte pula berharga rm6.90..




 
Inilah KFC Masak Merah Rice Wrap Ala Carte yang Eyda beli buat Kimie..





 
Isi dalam KFC Masak Merah Rice Wrap.. Nampak rupa tak berapa menarik, tapi rasa sedap walaupun sedikit pedas..



27 comments:

  1. pedas..?? mesti sedap kan.. lama dah tak makan kepci....

    ReplyDelete
  2. Ni yang buat makin teringin nak makan kfc wrap ni :)

    ReplyDelete
  3. jom join GA ni...rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi jemput.. masa agak mencemburui.. dah kurang join..

      Delete
  4. Terliur abis...kalau tengok iklan lagilah...aduhai...

    ReplyDelete
  5. dah 2 kali makan.. suka2 rice wrap ni.. kecik ngan besaq dah try..

    ReplyDelete
  6. tiap kali iklan ni aqil msti ckp nanak nanak...jenuh...klau pedas x dpt la nk beli

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm pedas skit, sian kat Aqil maunya tak tahan pedas..

      Delete
  7. Terliur tengok nk mkn.. Perut ni lapar saja mkn tak berhenti berat pun dah naik ni huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah tengok ja makanan asyik nak cuba ja..

      Delete
  8. Replies
    1. rasa laa satu di KFC yang berdekatan.. hehehe..

      Delete
  9. ala..kenapa yg real x sama dalam gambar..tgk yg dalam gambar terliur!

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaupun tak real seperti dalam gambar, tapi rasanya sedap macam dalam gambar..

      Delete
  10. belum try lagi wrap rice ni...lama dah x g kfc..hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...