September 7, 2015

Eyda Sini Sana Situ


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Asalnya nak buat entry yang lain, tapi masalah nak upload gambar, jadinya Eyda siapkan entry nih..

Sebenarnya banyak entry yang tersadai belum siap lagi.. Semuanya gara-gara belum edit gambar yang ada.. Jadi agak kemalasan nak edit gambar yang ada, menyebabkan banyak story yang masih berada dalam simpanan..

Eyda harap dapat siapkannya secepat mungkin.. Akan ada citer basi bulan lepas akan muncul di sini.. Jangan menyampah sudah laa ya.. Hehehe..

Eyda tak sangka dalam kesibukan yang melanda saban hari, minggu dan bulan menyebabkan kedudukan Eyda dalam beberapa carta dah merudum jatuh tergolek-golek.. Sehinggakan nama terkeluar daripada carta.. Hehehe..

Tapi ada lagi carta yang memperlihatkan nama Eyda masih berada dalam carta.. Walaupun tak sebanyak mana, tapi ada laa jugak Eyda singgah menyinggah kan..

Jom tengok carta yang Eyda berjaya mencatatkan nama di situ..



Farrah MF

aRz MoHa


Zai Zamree



Timm Bill

Yun Sing



Scdha Sein



Nak berkenalan dengan mereka? Klik jer kat nama bawah carta yang ada.. Nak blogwalking pun boleh.. Semuanya ramah tamah orangnya..




31 comments:

  1. bila nak masuk carta kat blog akak plak..hehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah pernah masuk hahaha

      Delete
    2. tak pernah masuk.. tapi ada jugak tinggalkan beberapa komen kat blog kak SA..

      Delete
    3. tahniah Arz.. Eyda tak pernah masuk lagi carta kak SA.. yelah, dah sesekali jer BOM blog kak SA susah laa nak masuk kan..

      Delete
  2. tahniah kak eyda...tak sempat nak buat entry camni

    ReplyDelete
  3. Wahhhh! Eyda di mana2 nampaknya... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha boleh buat lagu nih.. pinjam lagu siti nurhaliza jap.. hehehe..

      Delete
  4. Tahniah lAh termasuk dlm carta..hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. bila ada masa singgah jugak sini sana.. bergantung pada masa dan keadaan jugak..

      Delete
  6. cepat-cepat edit..cepat keluarkan entry menarik..ehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu tengah berusaha siapkan beberapa entry..

      Delete
  7. ya..bulan lepas akak mcm kurang sikit kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang Fida, dah beberapa bulan busy sikit.. ada masa skit, update blog.. masa untuk BW makin kurang.. bila luangkan masa untuk BW, masa nak update blog plak terhad..

      Delete
  8. huwaaaa tapi kat blog itew kakak daaaa terkeluar carta huwa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa macam mana nak masuk balik nih CT.. boleh guna talian hayat tak? hehehe..

      Delete
  9. hehehe....tahniah eyda.....tersenarai kt byk blog tuhhh....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah masih ada lagi nama di beberapa blog.. ingatkan tenggelam terus..

      Delete
  10. nanti nak masuk senarai kak eyda plak.. hehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan husna.. meh meriahkan blog kak Eyda..

      Delete
  11. ehh..Eyda x masuk list dlm blog sis JM ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa nama macam ada.. tapi bila cari balik, tak jumpa plak.. ada ke kak JM?

      Delete
  12. sis JM pun masih hutang 'penghargaan' kepada Top Commentar Julai dan Ogos..kepada yg tersenarai tu .tgggu ye..ada ole2 utk korang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pa kak JM.. buat bila ada masa.. kalau kekangan masa membataskan, utamakan yang penting dulu.. ole2? nakkk.. hehehe tak malunya mintak..

      Delete
  13. tak apa eyda.. kt blog nina pun masuk top 10. hehe

    ReplyDelete
  14. Wah, kak eyda sana sini sinun...hehehe...ala, kat blog Cik Mimie xde pun ?

    ReplyDelete
  15. Ada lagi yang ekin belum update rupqnya ni nampak nama kita hihihi

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...