August 26, 2015

WoRdLeSS WeDNeSDaY #26


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hari Rabu menjelma lagi.. Hari nih macam biasa nak kongsikan Wordless Wednesday untuk hari nih..





Don't blame people for disappointing you,
blame yourself for expecting too much from them




12 comments:

  1. setuju kena kurangkan harapan yang terlalu tinggi

    ReplyDelete
  2. tu la... kita tak boleh terlalu mengharap.. nnti kita yang sakit.. huhu

    ReplyDelete
  3. betul...mengharapkan sesama manusia mgkin akan rasa kecewa tp kalau mengharap pada Allah kita xkan pernah dikecewakan

    ReplyDelete
  4. betul.. jgn terlalu mengharapkan orang.. nnt sndiri yg kecewa..

    ReplyDelete
  5. tak mau.. nak high expectation jugak...

    tapi, kalau dapat lower than that, hantuk2 kepala kat PC.. ngeee

    ReplyDelete
  6. Yes agreed eyda.
    aida ada gaks frust krn sendiri expect over :-(
    Kecewa.
    but salah sendiri la kan?

    ReplyDelete
  7. Betulllll,...bila kita sandarkan terlalu tinggi harapan pd orang, kita sendiri akan kecewa :)

    ReplyDelete
  8. Jarang dah mengharap sebab x nak kecewa..

    ReplyDelete
  9. indeed...betul tu...perlu muhasabah

    ReplyDelete
  10. Don't take people for granted... People tired... Ehhh... Sama tak? Ha Ha Ha....

    ReplyDelete
  11. betul2...jangan terlalu mngharap, kelak kita jugak yang akan kecewa,,,ha,,

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...